Samsung Galaxy Tab Active 3 primește Android 12 și One UI 4.1

237
Sursa Foto: via gsmarena.com

Samsung a lansat actualizarea la Android 12 și interfața One UI 4.1 pentru tableta Galaxy Tab Active 3. Tableta robustă Samsung Galaxy Tab Active 3 a fost lansată în septembrie 2020 cu Android 10 și One UI 2.5. Noua actualizare aduce o interfață de utilizare reîmprospătată, funcții noi și patch-ul de securitate Android din martie 2022.

În momentul scrierii acestui articol, actualizarea cu Android 12 și One UI 4.1 este lansată pentru tableta Tab Active 3 în Elveția. Nu ar trebui să treacă prea mult timp până când noua actualizare va ajunge în toată Europa, dar și în alte țări. Actualizarea poate fi identificată prin versiunea de firmware T575XXU3CVD1, potrivit colegilor noștri de la GSMArena.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Tab Active 3 primește Android 12

Actualizarea pentru Galaxy Tab Active 3 include, de asemenea, corecția de securitate din martie 2022. Merită remarcat faptul că Samsung lansează deja actualizarea de securitate din aprilie 2022 pentru anumite dispozitive Galaxy.

Tableta Galaxy Tab Active 3 se alătură altor altor dispozitive Samsung Galaxy care au primit Android 12 și One UI 4.1 în ultimele luni. Interfața Samsung One UI 4.1 este o actualizare fantastică. Aduce perfecționări ale interfeței de utilizare și funcții noi, cum ar fi RAM Plus, Widget-uri inteligente, scheme de culori Material You și multe altele.

Numele Active în dispozitivele Samsung (tablete, ceasuri inteligente) înseamnă angajat în acțiune, energic, care implică efort fizic și acțiune. Un astfel de dispozitiv este robust și are puterea și capacitatea de a înfrunta diferite situații grele.

Referitor la noua actualizare, trebuie să primiți o notificare când aceasta ajunge pe tabletă. Dacă locuiți în Elveția și nu ați primit încă actualizarea Android 12 pe Galaxy Tab Active 3, puteți naviga la meniul Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.

Fiind o actualizare mare (4,78GB) descărcarea și instalarea va dura ceva timp. În acest fel vă recomandăm să aveți baterie încărcată măcar 50% și să efectuați toate operațiunile printr-o rețea Wi-Fi din motive de costuri, dar și pentru a evita unele potențiale erori.