Galaxy Tab Active 3 primește Android 13 și One UI 5.0 în Europa

195
Galaxy Tab Active 3 Android 13
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung continuă în ritm alert marșul către realizarea scopului propus cu upgrade-ul la Android 13 și One UI 5.0. Vrea să actualizeze toate dispozitivele compatibile încă din acest an. Încă o dată Samsung a lansat actualizarea mai devreme decât era planificat inițial. Acum tableta Samsung Galaxy Tab Active 3 primește Android 13 și One UI 5.0 în Europa.

Foaia de parcurs provizorie a One UI 5.0 a menționat că Galaxy Tab Active 3 ar trebui să primească actualizarea în ianuarie 2023 în Europa. Foaia de parcurs, deși pentru Germania, ne-a oferit o estimare cu privire la momentul în care ne putem aștepta ca actualizarea să fie lansată în toată Europa. Cu toate acestea, Samsung Galaxy Tab Active 3 nu a primit Android 13 în Germania, cel puțin momentan.

Cu toate acestea, Samsung a început lansarea Android 13 pentru Galaxy Tab Active 3 în Elveția, potrivit SamMobile. Acest lucru ar trebui să însemne că mai multe țări din Europa ar trebui să primească același tratament destul de curând – probabil înainte de sfârșitul anului 2022.

Android 13 și One UI 5.0 este live pentru Galaxy Tab Active 3

Actualizarea pentru Galaxy Tab Active 3 vine cu versiunea de firmware T575XXU3EVK7 și include corecția de securitate din noiembrie 2022. Cu Android 13 și One UI 5.0, utilizatorii acestei tablete vor avea acces la o nouă bară de activități și noi gesturi pentru ferestre multiple – ambele funcții excelente pentru productivitate. Performanța ar trebui să fie mai rapidă, iar meniul Setări a primit o reproiectare pentru un acces mai ușor la unele funcții. Actualizarea introduce noi opțiuni de personalizare a ecranului de blocare, o modalitate mai ușoară de monitorizare a aplicațiilor de fundal și multe altele.

Elveția are 28 de laureați ai Premiului Nobel. Primul a fost Henry Dunant, care a câștigat Premiul Nobel pentru Pace în 1901. În 2019 Michel Mayor a câștigat Premiul Nobel pentru Fizică în 2019 pentru descoperirea exoplanetei 51 Pegasi b.

Dacă sunteți în căutarea unei tablete Galaxy robuste, probabil că nu veți găsi Tab Active 3 la vânzare cu ușurință. Vă reamintim că este un model din 2020, dar tableta este încă foarte apreciată de utilizatori. Cei care vor o tabletă robustă se pot orienta spre Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro lansată de câteva luni. Cu toate acestea, cel mai recent model nu rulează încă Android 13 și One UI 5.0.

Utilizatorii de Galaxy Tab Active 3 din Elveția ar trebui acum să poată actualiza tableta robustă la Android 13 și One UI 5.0 la primirea notificării. Dacă actualizarea nu a ajuns, pot verifica prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Dacă este acolo actualizați imediat tableta.