Galaxy Tab Active 3, tableta robustă Samsung lansată în Canada

733
Galaxy Tab Active 3 Android 13
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ieri în Canada noua sa tabletă robustă Galaxy Tab Active 3. Tableta a fost proiectată pentru a satisface rigoarea forței de muncă mobile de astăzi, este compactă și are un design elegant. Galaxy Tab Active 3 este concepută pentru modul în care operează afacerile astăzi, cu accent sporit pe îmbunătățirea productivității angajaților. Această ultimă adăugire la gama robustă Samsung include caracteristici de performanță și productivitate, cum ar fi capacitatea tactilă îmbunătățită, oferind profesioniștilor de teren care folosesc mănuși dispozitivul ideal pentru a lucra în medii dificile.

Galaxy Tab Active 3 este certificată cu standardul militar MIL-STD-810H pentru a face față lucrărilor dificile în medii provocatoare; Cu absorbția îmbunătățită a șocurilor poate rezista acum la căderi de până la 1,5 metri. Este certificată IP68, ceea ce înseamnă că este rezistentă la praf și apă. După lansarea din Canada, lansarea acestei tablete și în SUA poate avea loc în orice moment!

Performanțe și productivitate cu Galaxy Tab Active 3

Echipată cu puternicul procesor Exynos 9810, tableta are 4GB RAM și 64GB stocare internă. Galaxy Tab Active 3 are puterea de a ține pasul cu afacerile digitale din zilele noastre. Wi-Fi 6 cu suport pentru antenă dublă MIMO2 oferă foarte rapid conectivitate pentru transfer rapid de date.

Cu bateria de 5.050mAh oferă până la 11 ore la o singură încărcare. Bateria este înlocuibilă și acceptă încărcarea rapidă prin intermediul USB și POGO. Conform Samsung Newsroom, Galaxy Tab Active 3 acceptă acum „Modul fără baterie” pentru alimentarea fără baterie.

No Battery Mode – Modul fără baterie este modul de funcționare în care un încărcător de baterie este conectat la sursa de energie electrică și bateria nu este în dispozitiv. Astfel tableta va funcționa și fără baterie dacă este conectată la o sursă de curent electric.

Samsung Galaxy Tab Active3 este o putere în materie de productivitate, oferind experiență de tip PC oriunde vă duce munca. Samsung DeX este acum disponibil pe Active 3. Astfel aveți funcționalitate cu ecran dublu, iar sarcinile pot fi preluate de oriunde, fie la birou, fie pe teren.

Multe funcții suplimentare pe această tabletă robustă

  • Capturați totul. Camera din spate de 13MP oferă o claritate excelentă atât pentru realizarea de fotografii, fie pentru scanarea documentelor detaliate. Camera frontală de 5MP este potrivită pentru apeluri video sau conferință.
  • Realitate augmentată: Google ARCore este acum acceptat și permite noi servicii de realitate augmentată, cum ar fi instruirea la distanță.
  • Buton fizic programabil: Butonul programabil este partea laterală a dispozitivului. Astfel permite acces rapid la aplicațiile sau programele utilizate cel mai des, cum ar fi scanarea sau Push-to-Talk.
  • Gata pentru vânzarea cu amănuntul: Tableta dispune de scanarea codurilor de bare bazate pe cameră. În acest fel poate ajuta comercianții să gestioneze cu ușurință inventarul și să scaneze produsele pentru achiziționare ca punct de vânzare mobil (mPOS), datorită NFC cu certificare EMV Nivel 1.
  • Touch îmbunătățit: Când este activat în setări, funcțiile tactile îmbunătățite permit utilizatorilor să să utilizeze Galaxy Tab Active 3 în timp ce poartă mănuși. Nu mai trebuie să piardă timpul cu scoaterea mănușilor.
  • Stilou S Pen certificat IP68: ideal pentru semnarea și gestionarea documentelor complexe, stiloul S Pen care însoțește tableta este, de asemenea, rezistent la apă și praf.

Tableta Tab Active 3 este protejată de Samsung Knox. Platforma de securitate mobilă Samsung primește actualizări regulate de securitate Android pentru securizarea datelor de afaceri intruziunii, malware-ului și amenințărilor dăunătoare.

Samsung oferă, de asemenea, gestionarea mobilă end-to-end cu Knox Enterprise Solutions. În acest fel administratorii IT pot configura, înregistra și gestiona cu ușurință o flotă de dispozitive pentru a susține nevoile utilizatorilor în domeniu. Vedeți toate caracteristicile, specificații și funcțiile acestei tablete pe I❤️Samsung!

Samsung Galaxy Tab Active 3 este disponibilă în Canada în negru. Are un preț de 779,99$ la Samsung.com, magazinele Samsung Experience și distribuitorii participanți.