Samsung Galaxy Tab Active 3: au apărut prețul și data lansării

704
Sursa Foto: galaxyclub.nl

În urmă cu mai bine de un an, Samsung a lansat Galaxy Tab Active Pro – o tabletă robustă cu un ecran de 10,1 inch. Cu toate acestea, cei care preferă o tabletă ceva mai compactă la locul de muncă așteaptă de mult timp un succesor al Tab Active 2, de 8 inch. Dar nu vă faceți griji Samsung Galaxy Tab Active 3 este mai aproape decât credeți.

La începutul lunii octombrie, Samsung va lansa noua tabletă Galaxy Tab Active 3. Data probabilă a lansării și primele prețuri ale acestei tablete profesionale robuste au apărut acum. Tab Active 3 a apărut deja pe site-urile mai multor agenții de certificare, FCC, Safety Korea sau Bluetooth. În plus, săptămâna trecut am publicat mai multe detalii tehnice despre viitoarea tabletă robustă Samsung.

Galaxy Tab Active 3 cu ecran de 8 inch Full HD

Acum, prin intermediul colegilor noștri de la GalaxyClub, avem informații despre preț și data probabilă a lansării. Cel puțin, pe site-urile mai multor magazine au apărut deja informații despre noua tabletă Samsung. În acest fel am putut să ne facem o idee despre ce ascunde sub capotă Samsung Galaxy Tab Active 3.

Începem cu prețul, unul dintre cele mai importante pentru cumpărători după specificații și caracteristici. Într-un magazin din Finlanda, Tab Active 3 este afișat cu un preț relativ mare, de 570 € și apare data de livrare preconizată: 9 octombrie. Într-un magazin, tot dintr-o țară nordică, în Danemarca, este afișat același preț pentru tableta Samsung. Un alt magazin danez arată un preț ușor mai mic – 540 euro. Tableta se așteaptă să fie disponibilă acolo pe 7 octombrie. Putem trage concluzia că Samsung Galaxy Tab Active 3 va costa în Europa în jur de 550 de euro. Probabil același preț va fi și în România. Din specificații și caracteristici știute, noua tabletă va fi peste Samsung Galaxy Tab Active 2.

Finlanda este una dintre cele mai bogate țări din lume. Finlanda este o țară de top în numeroase studii privind performanța națională, inclusiv educație, competitivitate economică, libertăți civile, calitate a vieții și dezvoltare umană.

În plus, listările din magazinele de mai sus confirmă din nou cele mai importante specificații. Tab Active 3 va avea un ecran LCD TFT cu diagonala de 8 inch și rezoluție WUXGA (1920 × 1200). Vor fi la bord procesorul Exynos 9810 însoțit de 4 GB RAM și 64 GB stocare internă. Există două camere: o cameră frontală de 5MP și o cameră posterioară de 13 MP. Mai mult, tableta este, desigur, certificată IP68 și are conectivitate NFC și 4G. Va avea o baterie de 5.050 mAh.