Acasă Stiri Galaxy Tab M62 în loc de smartphone-ul Samsung Galaxy M62!

Galaxy Tab M62 în loc de smartphone-ul Samsung Galaxy M62!

Luna trecută, am scris pentru prima dată că Samsung își va extinde gama Galaxy M cu lansarea modelului Galaxy M62. Apoi au mai fost informații despre acest terminal și în timp ce ne așteptam să fie un smartphone, ultima informație susține că este de fapt o tabletă. Va fi prima tabletă din seria Galaxy M, numită Samsung Galaxy Tab M62. Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, am avea încă o gamă de tablete Samsung alături de seria Galaxy Tab A, Galaxy Tab Active și Galaxy Tab S.

Galaxy Tab M62, care poartă numărul modelului SM-M625F, va fi o tabletă compactă și nu un smartphone. Dispozitivul ar fi deja în lucru la Samsung, deci ar putea fi lansat la începutul anului viitor. Nu există informații momentan despre specificațiile tabletei Galaxy Tab M62.

Galaxy Tab M62 poate profita de succesul seriei Galaxy M

În acest moment seria Galaxy M include numai smartphone-uri. Dacă această informație se adeverește, Samsung Galaxy Tab M62 va fi prima tabletă a companiei din această serie. Probabil Samsung ar putea încerca să valorifice succesul masiv al seriei Galaxy M în multe regiuni ale lumii.

Succesul seriei Galaxy M poate fi atribuit prețurilor accesibile, ecranelor de dimensiuni mari și bateriilor masive. Galaxy M30s și Galaxy M31 au avut un succes nesperat și sunt foarte bine vândute în special în țări emergente ca India sau Brazilia, dar nu numai.

Potrivit unei persoane familiare cu problema citată de 91Mobiles, Galaxy Tab M62 este în curs de dezvoltare. În acest fel ar putea fi lansată la începutul anului viitor. Potrivit SamMoble, va fi o tabletă compactă cu un preț accesibil destinată zonelor unde Samsung are succes cu seria Galaxy M.

Brazilia ocupă 47% din teritoriul sud-american. Este a cincea cea mai mare țară din lume după suprafață și populație. Brasilia este capitala Braziliei. Brasilia a fost construită în 41 de luni, din 1956 până în 21 aprilie 1960, când a fost inaugurată oficial.

Conform datelor anterioare, acest dispozitiv, Galaxy M62, cu numărul de model SM-M625F ar fi venit cu 256GB stocare la bord. Nu știm dacă această capacitate de stocare se va regăsi și pe tableta Galaxy Tab M62. Probabil Samsung va poziționa noua serie de tablete sub produsele Galaxy Tab A în scara prețurilor, dar aceasta este doar speculație în acest moment.

Posibil reactivarea seriei Galaxy E

Ne așteptăm să aflăm mai multe despre lansarea Samsung Galaxy Tab M62 în zilele viitoare. Nu numai că Samsung intenționează să lanseze o tabletă din seria Galaxy M, dar sunt zvonuri că intenționează să readucă în actualitate și seria Galaxy E. Vedeți mai multe despre seria Galaxy E în Alfabetarul Samsung de pe iLoveSamsung! Recent am scris că Samsung Galaxy F62, ar putea fi numit de fapt Galaxy E62, având în vedere că numărul modelului este SM-E62. Se așteaptă ca acest smartphone să fie lansat în curând, deoarece producția este deja în desfășurare.

Deocamdată așteptăm seria Galaxy S21. Linia emblematică include Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Printre specificații avem un procesor Samsung Exynos 2100 / Snapdragon 888, ecran cu rată de reîmprospătare de 120Hz, camere spate de 108MP, baterie de 5.000mAh și un nou scaner cu ultrasunete in-display.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...