O nouă tabletă Galaxy Tab S6 Lite reperată pe diverse site-uri de certificare

264
Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Sursa Foto: gizmochina.com

Samsung este a doua marcă majoră de tablete de pe piața globală și prima din domeniul Android. Cea mai recentă serie de tablete emblematice este seria Galaxy Tab S8. Cu toate acestea, compania lucrează la o nouă tabletă, dar se pare că face parte din gama sa mai veche Galaxy Tab S6. Este vorba despre o altă tabletă Samsung Galaxy Tab S6 Lite.

Potrivit informațiilor, gigantul tehnologic sud-coreean lucrează la o nouă variantă de Galaxy Tab S6 Lite. Viitorul dispozitiv a fost depistat pe diverse site-uri web de certificare, ceea ce confirmă existența lui și sugerează și o lansare iminentă. Noua tabletă a fost identificată pe site-ul de certificare Bluetooth SIG, precum și pe platforma de benchmarking, Geekbench.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite aproape de lansare

Pentru cei care nu știu, tableta originală Samsung Galaxy Tab S6 Lite a fost lansată în aprilie 2020. Chiar dacă au fost unele zvonuri, Samsung a omis versiunea Lite pentru seria Galaxy Tab S7. Deci, se pare că Samsung plănuiește să lanseze un alt nou model Tab S6 Lite, cu unele îmbunătățiri. Cu alte cuvinte, ar putea fi și o posibilă reîmprospătare. În plus, noua versiune poartă numărul de model SM-P613 și SM-P619. Lista de certificare Bluetooth SIG confirmă, de asemenea, că tableta va accepta conectivitate Bluetooth 5.0.

Pe de altă parte, listarea pe Geekbench dezvăluie că tableta are un procesor octa-core Qualcomm. În funcție de frecvență și clustere, este probabil procesorul Snapdragon 720G. Galaxy Tab S6 Lite va rula pe sistemul de operare Android 12 din cutie și va avea 4GB de memorie RAM.

RAM – Random Access Memory sau Memoria cu acces aleator. Este denumirea generică pentru orice tip de memorie care poate fi accesată aleator. Oferă acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare.

Pe lângă aceste două site-uri, noua variantă a Tab S6 Lite a fost văzută și pe HTML5test, dezvăluind rezoluția ecranului său de 800 x 1334 pixeli. Dispozitivul a apărut și pe Energy Star cu un procesor care are un număr de model SM-7125, conform GizmoChina. Stim că acest număr de model este alocat pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 720G. Galaxy Tab S6 Lite a fost lansată în aprilie 2020 cu procesorul Samsung Exynos 9611.