Samsung Galaxy Tab S7 FE primește actualizarea One UI 5.1

195
Samsung Galaxy Tab S7 FE primeste actualizarea UI 5 1
Sursa foto: via galaxyclub.nl

Varianta 5G a tabletei Tab S7 FE avut-o de ceva vreme, dar acum versiunea Wi-Fi mai des folosită a Samsung Galaxy Tab S7 FE primește și ea actualizarea la One UI 5.1. Patch-ul de securitate nu va fi actualizat, tableta va rămâne momentan cu actualizarea de securitate din februarie.

Inițial, după lansarea Galaxy S23, Samsung a lansat actualizarea la versiunea Samsung One UI 5.1 într-un ritm incredibil pe multe dispozitive Galaxy. La scurt timp după debutul lansării, seriile Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S7 au primit și ele noua interfață. În același timp, Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi a primit doar patch-ul de securitate din februarie – dar încă fără One UI 5.1.

One UI 5.1 ajunge la Samsung Galaxy Tab S7 FE

Pentru Galaxy Tab S7 FE 5G actualizarea a fost lansată de peste o săptămână. Marea majoritate a utilizatorilor au însă modelul Wi-Fi. Actualizarea la One UI 5.1 pentru Samsung Galaxy Tab S7 FE a început să sosească de ieri. Descărcarea este de aproape 1.200 MB și conține versiunea de firmware T73*XXU2CWC5, potrivit GalaxyClub.

Un patch mai nou din aprilie nu este inclus, dar diferitele caracteristici noi ale One UI 5.1 sunt incluse. Mulțumită noilor widget-uri Baterie, îmbunătățirilor aduse funcției Moduri și Rutine, Cameră și Galarie, dar și la Multitasking, utilizatorii primesc un plus valoare pentru această tabletă Fan Edition. Lista de modificări include tot ce Samsung a promis cu interfața One UI 5.1.

Multitasking este conceptul potrivit căruia cineva poate fi atent la mai multe sarcini sau activități în același timp. Prima utilizare publică a cuvântului „multitask” a apărut într-o lucrare IBM despre capabilitățile IBM System/360 în 1965.

Rețineți că aceste tipuri de actualizări majore sunt de obicei urmate de o perioadă scurtă de timp în care bateria dispozitivului Galaxy se epuizează mai repede. Când software-ul s-a optimizat din nou, consumul de energie revine la normal.

Actualizarea este acum disponibilă pentru toate variantele Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi din Europa, deci și din România. Puteți aștepta notificarea și apoi să o descărcați pe tabletă. Dacă nu mai aveți răbdare, puteți verifica dacă nu cumva este pe tabletă prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.