Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

343
Galaxy Tab S7 Lite in culoarea roz cu S Pen si Book Cover
Sursa Foto: via sammobile.com

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde, argintiu și roz (roz-auriu). Modelul de culoare neagră a fost văzut în mai multe fotografii și chiar și într-un videoclip. Acum am văzu tableta Lite în roz-auriu, împreună cu un accesoriu de protecție Book Cover, după o postare a leakerului @evleaks.

Tableta are cadre laterale destul de subțiri, o cameră selfie poziționată pentru modul peisaj și două camere spate. Tableta are două difuzoare stereo reglate de AKG și un port USB-C. Între timp, capacul de protecție pare să fi fost proiectat în așa fel încât S Pen-ul să poată fi stocat în două locuri. Ceva asemănător cu husele de protecție pentru Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S7.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite cu procesorul Snapdragon 750G

Un slot S Pen este ascuns în interiorul balamalei, iar celălalt este în capacul spate lângă modulul principal al camerei. Husa de protecție va avea cel puțin cinci opțiuni de culoare: negru, albastru, gri, verde și roz-auriu. În acest fel presupunem că S Pen-ul însoțitor pentru Tab S7 Lite urmează aceeași schemă de culori.

Galaxy Tab S7 Lite va avea procesorul Snapdragon 750G și cel puțin 4GB de RAM. Cel puțin acest lucru rezultă din informațiile apărute până acum. Știm și dimensiunile aproximative ale viitoarei tablete Lite, măsoară 284,77×185,04×6,34 mm. După dimensiuni este mai apropiată de tableta Galaxy S7+, mai degrabă decât de modelul non-Plus. În orice caz, modelele Tab S7 Lite 5G și 4G vor arata identic.

Roland Quandt este un jurnalist german care a publicat mai multe informaţii care s-au dovedit a fi în general corecte. El își publică de obicei informațiile din spectrul telefoniei mobile și IT pe Twitter sau pe site-ul german WinFuture.

Totuși a apărut un alt nume pentru această viitoare tabletă. Conform SamMobile, Roland Quandt, un leaker de încredere, a scris ieri pe Twitter că viitoarea tabletă se va numi Galaxy Tab S7+ Lite. Max J, un alt leaker cu un palmares excelent, a confirmat și el acest lucru.

Conform informațiilor anterioare noua tabletă va fi similară ca design cu seria Galaxy Tab S7, lansată la sfârșitul anului 2020, dar va avea specificații mai reduse. Se pare, însă, că va avea dimensiuni apropiate de Galaxy Tab S7+ mai mare, de unde și numele. Acest lucru are sens, bazându-ne pe faptul că viitoarea tabletă Samsung Galaxy Tab A7 Lite ar putea lua locul lui Galaxy Tab S7 Lite. Sigur că decizia privind numele este a companiei Samsung, ea decide în final numele de scenă.