Samsung Galaxy Tab A7 Lite certificată de Bluetooth, lansare iminentă

641
Samsung Galaxy Tab A7 Lite certificata de Bluetooth lansare iminenta
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Am scris recent despre două viitoare tablete Samsung Galaxy Tab A7 Lite și Galaxy Tab S7 Lite. Tot mai multe informații încep să apară despre aceste două tablete Lite și sunt de așteptat să debuteze cândva în iunie 2021. În ultimele zile cele două au fost observate pe mai multe site-uri de certificare.

Cu câteva zile în urmă, Galaxy Tab A7 Lite a fost certificată de FCC și văzută pe site-ul TUV Rheinland. Acum, Samsung Galaxy Tab A7 Lite a obținut certificarea Bluetooth SIG necesară înainte de lansare. Certificarea pe mai multe site-uri și în special pe Bluetooth SIG este un semn că o tabletă sau un smartphone este foarte aproape de lansare.

Galaxy Tab A7 Lite primește certificarea Bluetooth SIG

Listată pe Bluetooth SIG, Samsung Galaxy Tab A7 Lite își dezvăluie numărul model: SM-T225. Certificarea confirmă, de asemenea, că tableta va avea suport pentru Bluetooth 5.0. Același model care a apărut acum în listarea Bluetooth SIG a fost văzut recent pe site-ul Comisiei Federale de Comunicații.

Listarea FCC-ului american a dezvăluit aspectul de design al acestei viitoare tablete. A confirmat chiar că Galaxy A7 Lite va avea o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB-C. În plus, această tabletă viitoare a fost în vizită la TUV Rheinland, așa cum am menționat mai sus. Certificarea agenției germane a dezvăluit că Galaxy Tab A7 Lite va folosi o baterie de 5.100mAh. Este o capacitate mai mică decât pe tableta Samsung Galaxy Tab A7 lansată anul trecut (7.040mAh), a cărei succesoare este. Bateria de 5.100mAh de pe A7 Lite va avea încărcare rapidă de 15W.

Lite se referă la o versiune mai simplă a unei tablete sau smartphone. Poate avea funcționalități limitate față de o versiunea originală. Majoritatea modelelor Lite au o baterie mai mică, reducând astfel greutatea dispozitivului. Prețul unui astfel de model este și el mai mic.

Dacă urmărim detaliile dezvăluite de Geekbench, această tabletă va avea procesorul MediaTek Helio P22T. Alături de acesta vor fi 3GB RAM și ar putea rula Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0 din cutie. Samsung Galaxy Tab A7 Lite a obținut 810 și 3.489 puncte în testele single și respectiv multi-core pe Geekbench. Conform MySmartPrice, tableta va avea un ecran cu diagonala de 8,7 inch (22,10 cm). În ceea ce privește departamentul foto, Tab A7 Lite ar avea o singură cameră la spate, conform FCC. De asemenea, primim confirmarea conectivității Wi-Fi dual-band, Bluetooth și LTE.

Tableta S7 Lite mai performantă decât A7 Lite

În ceea ce privește detaliile despre Galaxy Tab S7 Lite, se spune că vine cu un ecran de 12,4 inch (31,50 centimetri). Tab S7 Lite va fi lansată în variante Wi-Fi și 5G. Informații anterioare menționează că Tab S7 Lite are numerele de model SM-T730, SM-T735 și, respectiv, SM-T736B / SM-T736N. Samsung Galaxy Tab S7 Lite va avea un procesor Snapdragon 750 cuplat cu 4GB de RAM, conform testării pe Geekbench. Ne așteptăm ca tableta să fie lansată cu cel puțin 6GB sau chiar 8GB de Ram când ajunge pe piață.

În testul cu un singur nucleu, Samsung Galaxy Tab S7 Lite a obținut 650 de puncte și a atins un scor de 1.694 de puncte în testul cu mai multe nuclee. Credem că Android 11 și Samsung One UI 3.1 vor fi la bordul tabletei. Se preconizează că Galaxy Tab S7 Lite va avea succesul tablete Galaxy Tab S6 Lite lansată în aprilie 2020.

Samsung a vândut peste 30 de milioane de tablete anul trecut, datorită învățării la distanță și a boomului de la domiciliu. Galaxy Tab A7 și Galaxy Tab S6 Lite au fost printre tabletele sale cele mai bine vândute.