Seria Galaxy Tab S7 primește Quick Share și patch-ul de securitate din mai

366
Seria Galaxy Tab S7 primeste Quick Share
Sursa Foto: SamMobile.com

La doar trei săptămâni după ce a primit o actualizare majoră care a adus o serie de noi caracteristici și patch-ul de securitate din aprilie, Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ primesc o nouă actualizare care le îmbunătățește și mai mult securitatea.

Samsung a început lansarea actualizării de securitate din mai 2021 pentru seria Galaxy S7, ultimele sale tablete emblematice. Noua actualizare a fost lansată într-un număr mare de țări din Europa, printre care și România. Noul patch din luna mai aduce versiunile de firmware T875XXU2BUE2 și respectiv T975XXU2BUE2 pentru Galaxy Tab S7 și Tab S7+.

Seria Galaxy Tab S7 primește patch-ul de securitate din mai

În plus față de toate remedierile de securitate din mai, actualizarea aduce îmbunătățiri caracteristicii Samsung Quick Share. Aceasta a fost o temă obișnuită în toate actualizările pentru diferite alte dispozitive Galaxy în ultimele câteva săptămâni, conform Universmartphone. În cele din urmă, actualizarea pentru seria Samsung Galaxy Tab S7 îmbunătățește stabilitatea generală a funcțiilor. Acesta este un mod fantezist de a spune că tableta este mai stabilă după ce noul firmware a fost instalat.

Actualizările unei tablete sunt la fel de importante ca la un smartphone, la urma urmei rulează aceeași versiune de Android. Dacă sunteți utilizator de Galaxy Tab S7 sau Tab S7+ și nu ați primit încă ultima actualizare puteți verifica manual. Mergeți la Setări >> Actualizări software. Apoi, atingeți Descărcați și instalați, dacă este disponibilă o actualizare.

Termenul software este un cuvânt artificial care a fost folosit de John W. Tukey în 1958 în American Mathematical Monthly ca omolog al cuvântului hardware. În anii 1950, software-ul și hardware-ul erau percepute ca o unitate.

Familia Galaxy Tab S7 va primi în curând un nou membru. Seria Galaxy Tab S7 are două dintre cele mai bune tablete Android de la Samsung, iar în curând li se va alătura și o tabletă Samsung Fan Edition. Galaxy Tab S7 FE 5G va oferi caracteristici precum un ecran LCD de 12,4 inch (31,50 cm), suport S Pen, o baterie uriașă și procesorul Snapdragon 750G. O lansare a noului model Fan Edition este așteptată cândva în luna iunie.