Seriile Galaxy Tab S8 și Tab S7 primesc actualizarea din octombrie

197
Galaxy Tab S8
Sursă foto: Google

Actualizarea Samsung din octombrie este disponibilă acum pentru seriile Galaxy Tab S8 și Tab S7. Cele cinci modele – Galaxy Tab 8, Galaxy Tab S8+, Galaxy Tab 8 Ultra, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ – vor primi doar cel mai recent patch de securitate. Totuși, conform mai multor informații, upgrade-ul la Android 13 și interfața One UI 5.0 este foarte aproape.

Samsung continuă să-și actualizeze tabletele de top mai des decât promite propria politică de actualizare, potrivit site-ului olandez GalaxyClub. După ce seriile Tab S8 și Tab S7 au primit actualizarea trimestrială de securitate din august, acum, mai repede decât era normal, primesc patch-ul din octombrie.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din octombrie 2022 pentru seriile Galaxy Tab S8 și Tab S7

Pe seria Samsung Galaxy Tab S8, ajunge o actualizare majoră de 320MB. Vine cu versiunea de firmware XXS2AVJ2 (Galaxy Tab S8 și Galaxy S8+) sau versiunea XXS2AVJ4 (Samsung Galaxy Tab S8 Ultra). La momentul scrierii, actualizarea este disponibilă pe versiunile Wi-Fi, dar nu încă pe variantele cu 5G.

Pe seria Samsung Galaxy Tab S7, actualizarea cântărește aproximativ 260MB și conține versiunea de firmware XXS2CVJ2. La fel ca pe seria Galaxy Tab S8, acum poți instala actualizarea direct pe versiunile Wi-Fi din serie, dar nu încă pe modelele cu 5G. Acestea vor urma la o dată ulterioară.

Wi-Fi are o zi specială, așa că nu uitați să sărbătoriți pe rețelele sociale dacă sunteți furnizor de servicii. Ziua mondială a Wi-Fi recunoaște și celebrează rolul Wi-Fi în comunități din întreaga lume. Ziua Mondială a Wi-Fi este 20 iunie.

S-ar putea, de asemenea, ca următoarea actualizare pentru ambele serii de tablete să fie deja upgrade major la Android 13. Zilele trecute am publicat un prim program de actualizare de la Samsung Korea. Conform acestui program, seriile Galaxy Tab S8 și Tab S7 vor primi upgrade-ul în luna noiembrie. Deci poate sosi chiar săptămâna viitoare.

Ce înseamnă exact acest lucru pentru modelele europene nu este clar din această listă. Dar, în orice caz, șansa pare semnificativă ca Samsung să dorească să ofere ambelor tablete de top noul software anul acesta. În acest fel actualizarea de securitate de acuma este doar o escală până la actualizarea majoră de software care se apropie.