Samsung Galaxy Tab S8 Ultra cu 16GB RAM – o super-tabletă!

335
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra cu 16GB RAM o super tableta
Sursa Foto: Tabletblog @ YouTube

Viitoarea tabletă high-end Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi cea mai puternică tabletă a companiei coreene de până acum. Cu dotări incredibile, foarte puternică și un afișaj gigantic pentru o tabletă, ar trebui să atace în primul rând Apple iPad Pro.

Site-ul german WinFuture a publicat specificațiile finale ale viitoarei tablete Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Este așadar o tabletă extrem de bine echipată, cu un afișaj OLED de 14,6 inch (37,08 centimetri), care vine cu o rezoluție WQXGA+ și suportă o rată de reîmprospătare maximă de 120 herți.

Se pare că gigantul tabletelor Samsung va fi alimentat de cel mai recent procesor Qualcomm: Snapdragon 8 Gen1. Noul procesor este unul octa-core cu frecvența de 3,0 gigaherți și un modem 5G integrat. Procesorul Qualcomm de top este bazat pe noile arhitecturi ARMv9 și combinat cu 8, 12 sau chiar 16GB de RAM LPDDR5. În același timp memoria internă este de 128, 256 sau 512GB, în funcție de model.

Patru camere într-o singură tabletă: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Spatele tabletei Galaxy Tab S8 Ultra, groasă de numai 5,5 milimetri grosime, va avea un modul foto compus din două camere. Vor fi acolo o camera principală cu rezoluția de 13 megapixeli și o cameră cu unghi ultra-larg de 6MP. Pe față, așa cum am văzut anterior în imaginile de marketing, tableta are un „notch” în afișaj. Acolo Samsung a amplasat două camere de 12 megapixeli. Una dintre ele este destinată fotografiilor și înregistrărilor cu unghi ultra-larg și ar trebui folosită mai mult pentru apeluri video.

WinFuture este un site german cu sediul în Berlin, Germania. WinFuture oferă cele mai noi știri legate de lumea IT. Redacția este formată de o echipă de specialiști din domeniul IT, caracterizați de corectitudinea și rigoarea germană.

Energia pentru echipamentul extrem de luxos este furnizată de o baterie uriașă de 11.200mAh. Aceasta va avea încărcare rapidă de până la 45 de wați prin sursa de alimentare USB-C. De asemenea, Samsung revizuiește software-ul cu Galaxy Tab S8 Ultra. Baza este noul Android 12, la care Samsung adaugă noua sa interfață One UI 4.1.

O noutate care vine cu această tabletă este un mod Samsung DeX îmbunătățit. Cu acesta Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi un adevărat înlocuitor de notebook, conform WinFuture. Se spune că noul mod desktop poate fi folosit opțional și în modul portret. În plus, aplicațiile pot fi pornite pur și simplu dintr-un fel de bară de activități.