Galaxy Tab S8 Ultra ar putea fi noua tabletă Android de top

431
Galaxy Tab S8 Ultra ar putea fi noua tableta Android de top
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung lansează în fiecare an o nouă tabletă Android emblematică. Am primit Galaxy Tab S7+ anul trecut, însoțită de o versiune mai accesibilă sub forma Galaxy Tab S7. Samsung tocmai a adăugat un alt model la această gamă, o tabletă mai ieftină Galaxy Tab S7 FE. Acum am aflat despre o seria Samsung Galaxy Tab S8, cu modelul de vârf Galaxy Tab S8 Ultra.

Poate că acest al treilea model al Galaxy Tab S7 a fost un semn evoluțiilor viitoare în materie de tablete Samsung. Se pare că Samsung va lansa trei noi modele high-end cu seria Galaxy Tab S8 din acest an. Unul dintre ele ar putea fi Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, o tabletă uriașă cu diagonala ecranului de 37,08 centimetri (14,6 inch).

Detalii despre viitoarea gamă de tablete Samsung au apărut din Coreea de Sud, via SamMobile. Se pare că Samsung a efectuat un sondaj în Coreea unde a furnizat și câteva detalii despre noile dispozitive. Este posibil ca Samsung să lanseze trei noi modele în același timp. Noua serie high-end din care va face parte și Galaxy Tab S8 Ultra, poartă numele de cod „Basquait”.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra cu ecran de 14,6 inch

În noua serie Basquait 1 ar fi astfel modelul entry-level. Va avea un ecran LCD TFT cu diagonala de 11 inch (27,94 centimetri ) și rata de actualizare 120Hz. O baterie de 8.000mAh cu încărcare de 45W va fi la bord. Cel mai rapid procesor de ultimă generație va fi la bord, împreună cu 8GB RAM și 128/256 GB stocare. Tableta va avea o grosime de 6,3 mm și dual-camera la spate.

TFT (Thin-Film-Transistor) este o variantă a unui afișaj Liquid-Crystal Display (LCD). Utilizează tehnologia cu tranzistor cu film subțire (TFT) pentru a îmbunătăți calitățile imaginii, cum ar fi adresabilitatea și contrastul.

Basquait 2 ar fi practic succesorul modelului Samsung Galaxy Tab S7+. Se spune că va avea un ecran OLED de 12,4 inch (31,50 cm) cu rata de actualizare de 120Hz, o baterie de 10.090 mAh și încărcare de 45W. De asemenea, va avea același procesor high-end cuplat cu 8GB RAM și 128/256 GB stocare. Tableta va cântări 575 g și va avea o grosime de 5,7 mm. Un senzor de amprentă pe ecran va fi de asemenea prezent.

În cele din urmă, Basquait 3 ar fi modelul Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Va avea un afișaj OLED uriaș cu diagonala de 14,6 inch. Cu această diagonală intrăm deja pe teritoriul laptopului. Tab S8 Ultra va avea o baterie de 12.000mAh cu încărcare rapidă de 45W. Tableta va cântări 650 de grame și va fi ultra-subțire, doar 5,5 mm! Același procesor va fi asociat cu 8/12 GB RAM și respectiv 128/512 GB stocare.

Toate cele trei modele vor avea în dotare un S Pen

Fiecare model va include un stilou Samsung S Pen. Sigur și noile stylus-uri vor veni cu mai multe îmbunătățiri față de cele aflate pe modelele precedente. Toate noile tablete vor avea de asemenea difuzoare quad, o camera față de 8MP și două camere spate de 13 / 5MP însoțite de un bliț LED. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi singura care va avea două camere de 8 și 5MP în față.

Samsung va livra, de asemenea, un nou accesoriu de tastatură premium pentru aceste tablete. Acesta va susține o varietate de moduri diferite pentru o mai mare versatilitate în timpul utilizării, permițând un câmp vizual de 165°.

Toate cele trei modele vor avea modele Wi-Fi, LTE și 5G. Prețurile pentru ceea ce se poate numi Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra vor începe de la 610€, 850 euro și, respectiv, 1.230 de euro. Prețurile sunt de bază și pot varia în funcție de Wi-Fi, LTE, 5G sau variantele de RAM și stocare.