Primele imagini cu Galaxy Tab S9 FE+, design familiar

317
Primele imagini cu Galaxy Tab S9 FE+
Sursa foto: via androidauthority.com

Toți ochii sunt ațintiți asupra seriei Galaxy Tab S9, care se așteaptă să fie lansată în timpul evenimentului Samsung Unpacked la sfârșitul acestei luni. Seria Tab S9 va fi gama de tablete emblematică a Samsung, cu specificații de top pentru diferite dimensiuni de ecran. Dar cum rămâne cu cei cu buget redus? Samsung pare să aibă un produs diferit pentru ei: Galaxy Tab S9 FE+. Tocmai au apărut mai multe randări cu viitoarea tabletă Fan Edition Plus.

Fotografiile provin de la prolificul leaker OnLeaks și vedem pe Galaxy Tab S9 FE+ din mai multe poziții. Ne uităm la un design familiar, simplist, utilitar, care seamănă cu Samsung Galaxy Tab S9+. Din ce vedem Galaxy Tab S9 FE+ are un aspect față și spate relativ modest, foarte asemănător cu tableta mijlocie din seria Galaxy Tab S9.

Posibil un procesor Exynos 1380 pe Galaxy Tab S9 FE+

Vedem rame subțiri de jur împrejur și o cameră selfie pe partea mai lungă a tabletei. Butoanele de pornire și de volum sunt exact în același loc, potrivit AndroidAuthority. Se spune că dispozitivul măsoară 285,4 x 185,4 x 6,54 mm și are un ecran cu diagonala de 12,4 inch (31,50 cm). Spatele dispozitivului este la fel de modest, are două camere foto, dar, curios, blițul LED lipsește.

În cazul în care Galaxy Tab S9+ pare să aibă o linie pentru a găzdui un S Pen, Galaxy Tab S9 FE+ are doar o culoare accentuată acolo. Nu este imediat clar dacă tableta va suporta un S Pen. Dacă nu-l suportă ar fi o oportunitate ratată de a concura cu alte dispozitive din această categorie de pe piață. Recent tableta a fost depistată pe Geeknench.

Geekbench a debutat ca un site etalon de referință pentru Mac OS X și Windows. Acum este un benchmark multiplatformă care acceptă macOS, Windows, Linux, Android și iOS. Versiunea actuală pentru teste este Geekbench 6.1.

Se văd și pini de conector la un capăt, care ar putea indica suport pentru accesorii pentru tastatură. Vedem linii de antenă similare care trec prin partea de sus și de jos a dispozitivului. Forma generală a tabletei este destul de ascuțită, cu singurele curbe prezente în colțuri. Una peste alta, Galaxy Tab S9 FE+ împărtășește o mare parte din limbajul său de design cu Galaxy Tab S9+. Sursa sus amintită nu menționează și specificații. Părțile credibile ale scurgerii sunt dimensiunile, diagonala afișajului și randările.

Rămâne de văzut care este soarta seriei Galaxy Tab A, dacă Samsung se orientează spre brandingul FE pentru o tabletă mai ieftină. Galaxy Tab A8, predecesorii și variantele lor au fost apreciate pentru că sunt unele dintre singurele opțiuni viabile din segmentul tabletelor Android. Credem că ar fi păcat ca acestea să nu aibă urmași.