Galaxy Tab S9 Ultra – cea mai puternică tabletă Samsung

283
Galaxy Tab S9 Ultra cea mai puternica tableta Samsung
Sursa foto: via wccftech.com

După cum știm, Samsung este cel mai mare producător de tablete Android din lume, iar ofertele din acest an nu vor fi deloc diferite. Am aflat ieri că evenimentul Galaxy Unpacked din această vară va fi organizat în 26 iunie. Printre altele, posibil acolo vom primi și seria Galaxy Tab S9, unde vedeta va fi Galaxy Tab S9 Ultra. Potrivit ultimelor informații, aceasta va fi o tabletă extrem de puternică.

MySmartPrice s-a asociat cu OnLeaks și din această colaborare vedem tableta Galaxy Tab S9 Ultra din toate unghiurile. Mai mult, OnLakes, a publicat aproape toate specificațiile viitorului purtător de drapel din seria Galaxy Tab S9, potrivit Wccftech. Din ce vedem, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra este o ofertă stelară, galactică pentru oricine dorește să facă upgrade la o tabletă Android mai bună.

Galaxy Tab S9 Ultra cu design familiar, dar elegant și foarte puternică

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra arată uimitor și fascinant din toate unghiurile. Din tot ce vedem se dovedește că gigantul sud-coreean a acordat o atenție deosebită designului. Poate nici nu trebuie să ne mire, de obicei toate dispozitive produse de Samsung excelează în materie de design, și nu numai.

În materie de specificații, știm că Galaxy Tab S9 Ultra va avea la bord, ca toată seria Galaxy Tab S9, procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy. Acesta va fi însoțit de 8 sau 16GB de memorie RAM și 256 și 512GB capacitate de stocare. Cum am scris mai sus, va fi o tabletă extrem de puternică. Pe partea de software, Android 13 va face onorurile.

DCI-P3 este un spațiu de culoare cinematografic definit prima dată în 2005. DCI-P3 a fost dezvoltat de Digital Cinema Initiatives (DCI) un grup de experți în industria cinematografică, pentru a fi utilizat pentru distribuția de filme digitale.

Tableta va avea un ecran cu diagonala de 14,6 inch (37,08 cm) și rezoluția 2960×1848 pixeli. Ecranul va avea o gamă de culori DCI-P3 de 120% și rata de reîmprospătare de 120Hz. Ca dimensiuni și greutate, Tab S9 Ultra măsoară 208,6×326,4×5,5 mm și cântărește 737 grame.

Galaxy Tab S9 Ultra va fi certificată IP68, la fel ca toată seria Tab S9. O baterie de 11.200 mAh, cu încărcare rapidă de 45W va fi responsabilă cu furnizarea energiei electrice. Tableta va avea suport pentru un S Pen care poate fi atașat magnetic pe spate.

În ceea ce privește data lansării, Samsung va organiza pe 26 iulie un eveniment Galaxy Unpacked. Vom primi atunci noile pliabile Fold și Flip, dar și seria Galaxy Watch 6. Cu toate acestea, nu suntem siguri dacă seria Galaxy Tab S9 va fi lansată la același eveniment sau la unul separat.