Galaxy Tab S9 Ultra va avea suport pentru card SIM fizic și eSIM

351
Galaxy Tab S9 Ultra va avea suport pentru crad SIM fizic si eSIM
Sursa foto: via 9to5google.com

Suntem la două zile de următorul mare eveniment Unpacked al Samsung, dar informațiile continuă să vină despre dispozitivele ce vor fi lansate acolo. Acum avem una nouă despre Galaxy Tab S9 Ultra. Este vorba despre o specificație a cele mai puternice tablete din viitoarea serie Galaxy Tab S9.

Seria Galaxy Tab Ultra a companiei a debutat cu tableta Samsung Galaxy Tab S8 Ultra la începutul anului 2022. Este o tabletă uriașă cu un ecran Super AMOLED cu diagonala de 14,6 inch (37,08 centimetri) și specificații de top. Galaxy Tab S9 Ultra va fi la fel de tentantă ca ofertă, conform unei noi informații provenite de la 9to5Google.

Conform imaginilor și unei fișe de specificații tehnice postate de Evan Blass pe Twitter înainte ca Samsung să-l elimine rapid, modelul Ultra din seria Galaxy Tab S9 va include același ecran AMOLED de 14,6 inch și un pachet tehnic general similar, deși presărat cu unele delicatese inedite.

Suport pentru eSIM și card SIM fizic la Galaxy Tab S9 Ultra

Noutățile pentru Tab S9 Ultra includ o cameră ultrawide de 8MP, de la 6MP, alături de camera principală de 13MP. Un alt upgrade mare vine de la procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, mai bun decât Snapdragon 8 Gen 1 folosit pe modelul actual. Acest Snapdragon 8 Gen 2 actualizat pentru Galaxy este mai rapid decât cipul găsit în majoritatea celorlalte dispozitive.

În schimb, este folosită aceeași baterie de 11.200 mAh, aflată pe Galaxy Tab S8 Ultra. La fel sunt folosite cele două camere frontale de 12 megapixeli și aceeași 12GB de RAM pe modelul cu 512GB capacitate de stocare. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între iSIM și eSIM!

eSIM sau embedded-SIM – modul de identitate al abonatului încorporat. Primă versiune a standardului a fost publicată în martie 2016, a doua versiune în noiembrie 2016. În 2015 Samsung Gear S2 a fost primul dispozitiv cu un eSIM.

Interesant este că varianta 5G a Galaxy Tab S9 Ultra oferă suport atât pentru o cartelă SIM fizică, cât și pentru un eSIM. Deși suportul eSIM este nou, Galaxy Tab S8 Ultra a oferit suport pentru un SIM fizic. Dincolo de asta, Evan Blass publică și imagini cu viitoarea tabletă Ultra din care vedem un design general identic și chiar aceeași carcasă pentru tastatură/suport și S Pen.

Galaxy Tab S9 Ultra este unul dintre numeroasele dispozitive pe care Samsung le va lansa la Unpacked peste două zile. Mai primim cu această ocazie pe Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și seria Galaxy Watch 6. Nu sunt excluse surprize, dar ne vom edifica pe deplin despre toate pe 26 iulie la ora 14:00 ora României.