Seria Galaxy Watch 5 are deja pagini oficiale de asistență

301
Seria Galaxy Watch 5 are deja pagini oficiale de asistenta
Sursa foto: androidheadlines.com

Lansarea smartwatch-urilor Samsung din seria Galaxy Watch 5 se apropie tot mai mult. Zvonurile spun că noile dispozitive portabile vor vedea lumina zilei la un eveniment Galaxy Unpacked în a doua săptămână a lunii august. Înainte de aceasta, paginile oficiale de asistență pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro au apărut pe site-urile companiei Samsung.

Descoperite de Roland Quandt de la WinFuture, paginile de asistență sunt acum live pentru ambele variante ale modelului Galaxy Watch 5 — 40 mm (SM-R905F) și 44 mm (SM-R915F) — precum și pentru Galaxy Watch 5 Pro (SM-R925F). Acesta din urmă va fi lansat într-o singură dimensiune de cadran de 45 mm. Paginile de asistență sunt disponibile pe site-urile Samsung din mai multe țări. Ca de obicei, paginile nu dezvăluie nimic despre dispozitive în afară de numerele de model, potrivit AndroidHeadlines. Dar este o dovadă concretă că lansarea oficială este chiar după colț.

Seria Galaxy Watch 5 cu certificare IP68 și One UI Watch 4.5

Seria Galaxy Watch 5 a apărut în numeroase scurgeri în ultimele luni. Am văzut recent dispozitivele în randări 3D de înaltă rezoluție, dezvăluind designul lor în detaliu. Scurgerea a confirmat, de asemenea, zvonurile conform cărora Samsung renunță la inelul fizic preferat de fani de la ceasurile sale inteligente, se pare că de dragul bateriilor mai mari. Noile ceasuri inteligente pot avea, de asemenea, încărcare mai rapidă.

Conectivitate celulară LTE opțională, ratingul IP68 pentru rezistență la praf și apă și One UI Watch 4.5 bazat pe Wear OS 3.5 sunt alte câteva puncte importante ale seriei Galaxy Watch 5. Ne așteptăm să auzim mai multe despre dispozitive pe măsură ce Samsung se pregătește pentru lansare.

Hardware este partea fizică a unui dispozitiv. De obicei, componentele hardware includ afișajul, butoanele, tastatura, microfonul, difuzorul, cartela SIM, bateria, port USB, antena, unitate de memorie sau camerele, printre altele.

Ca de obicei, aceste pagini de asistență timpurie nu conțin fotografii sau detalii despre hardware-ul acestor ceasuri inteligente. Cu toate acestea, existența acestor pagini de suport reconfirmă faptul că Samsung are trei variante de Galaxy Watch 5 în lucru și că acestea ar trebui să fie dezvăluite relativ curând.

Samsung încă nu a anunțat datele pentru cel de-al doilea eveniment Galaxy despachetat al anului. Dar numeroase zvonuri au sugerat data de 10 august a evenimentului. Există, de asemenea, informații despre un eveniment offline, o premieră Samsung în ultimii doi ani. Viitorul Galaxy Unpacked ar putea avea loc la New York.

Desigur, Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro nu sunt singurele dispozitive care vor fi pe scenă la acest eveniment. Vedetele show-ului vor fi telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Căștile Galaxy Buds 2 Pro sunt, de asemenea, așteptate și ele la această lansare.