Samsung Galaxy Unpacked 2021 pe 14 ianuarie: Bun venit la Daily Epic

594

În sfârșit am aflat oficial când va avea loc Samsung Galaxy Unpacked 2021. Joi 14 ianuarie 2021 suntem invitați de Samsung la Daily Epic, la ora 17:00 ora României. În ultimul an, tehnologia mobilă a ocupat un loc central în viața de zi cu zi, deoarece oamenii lucrează și își petrec timpul acasă. Tranziția accelerată către o lume mobilă întâi aduce cu sine nevoia de dispozitive care pot transforma viața de zi cu zi într-o experiență extraordinară.

Invitația și scurtul clip de promovare nu dezvăluie nimic despre specificațiile seriei Galaxy S21. Nici măcar nu menționează numele telefoanelor care vor fi anunțate săptămâna viitoare la Samsung Galaxy Unpacked 2021. Cu toate acestea modelele emblematice se vor numi Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy Unpacked 2021 pe 14 ianuarie

Din această invitație nu aflăm modul în care Samsung dorește să realizeze această „tranzacție accelerată către o nouă lume mobilă„. Vom vedea online săptămâna viitoare la Samsung Galaxy Unpacked 2021.

Imaginea promoțională oficială oferită de companie arată noul design al modulului camerei Galaxy S21 ascuns în interiorul unui cub opac. Mai exact ce va fi acolo, va fi cu siguranță explicat pe scena virtuală în 14 ianuarie. Samsung va dezvălui, de asemenea, noile căști Galaxy Buds Pro alături de seria Galaxy S21 și, probabil, și câteva accesorii noi.

EST – Eastern Standard Time este un fus orar parțial cuprinzând 23 de state din partea de est a SUA. Mai cuprinde părți din estul Canadei, statul Quintana Roo din Mexic, Panama, Columbia, Ecuador, Peru, o mică porțiune din partea vestică a Braziliei și anumite insule din Caraibe și Atlantic.

Aflați mai multe despre noile experiențe construite pentru a vă face viața de zi cu zi epică la Samsung Galaxy Unpacked 2021„. Mai spune Samsung în comunicatul de presă. Evenimentul online va fi difuzat pe Samsung Newsroom și Samsung.com de  la ora 10:00 EST (Eastern Standard Time), ora 17:00 în România pe 14 ianuarie 2021.

Modelele Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra sunt echipate cu ecrane Dynamic AMOLED 2X, design tip Infinity-O. Varianta Ultra va suporta rezoluția QHD+, iar celelalte rezoluție FHD+. Toate cele trei smartphone-uri vor avea suport pentru rata de reîmprospătare de 120Hz și scanere cu ultrasunete in-display.

În funcție de regiune, seria Galaxy S21 va avea procesorul Snapdragon 888 sau Exynos 2100. De asemenea, Samsung va anunța căștile Galaxy Buds Pro alături de seria Galaxy S21 pe 14 ianuarie. Cu dotări excelente în departamentul foto cele trei telefoane vor avea baterii de 4.000mAh, 4.800mAh și, respectiv, 5.000mAh.