Știm data evenimentului Galaxy Unpacked 2024 pentru seria Galaxy S24

231
Samsung Galaxy Unpacked 2024
Sursa foto: androidauthority.com

Știm că următorul eveniment Galaxy Unpacked 2024 va aduce seria Galaxy S24 și probabil și alte dispozitive Samsung. Mai multe informații din ultimul timp au dat 17 ianuarie data la care va avea loc evenimentul. Acum avem o nouă confirmare privind această dată dintr-o sursă foarte credibilă. Da, va fi 17 ianuarie, dar poate fi 18 ianuarie în funcție de unde te afli la ora evenimentului. În orice caz, AI se va afla în centrul atenției la viitorul eveniment de lansare.

Acum o imagine aparent oficială a unei numărătoare inversă, confirmă data pentru Galaxy Unpacked 2024. Evenimentul este de așteptat să aibă loc pe 17 ianuarie 2024, la ora 1 PM ET, asta înseamnă ora 20:00 în România. Acesta va marca debutul seriei Galaxy S24, printre alte lansări noi Samsung.

Cunoscutul Evan Blass a postat un GIF cu aspect foarte oficial al unui cronometru care numără invers până la Galaxy Unpacker 2024. El sugerează că informația a venit direct de la Samsung, potrivit AndroidAuthority. GIF-ul confirmă că Samsung va ține Galaxy Unpacked pe 18 ianuarie la ora 3:00 KST (Korea Standard Time), aceeași oră 20:00 în România. Rețineți că data și ora menționate în GIF-ul scurs se convertesc într-o dată de lansare de 17 ianuarie în SUA, ceea ce are sens. Samsung este deja așteptat să găzduiască un eveniment fizic la San Jose, California, la acea dată.

Graphics Interchange Format (GIF), este un format introdus în 1987 de către compania CompuServe. De atunci a intrat în uz general pe World Wide Web datorită suportului larg și portabilității sale. Facebook a adăugat suport GIF în mai 2015.

Imaginea menționează, de asemenea, cuvintele „Galaxy AI se apropie – Galaxy AI is coming”, posibil referindu-se la capabilitățile AI așteptate pe seria Galaxy S24. Am auzit pentru prima dată despre Galaxy AI de la Samsung în sine în noiembrie. Compania promite că Galaxy AI va fi mult mai inteligentă decât Bixby și va permite „comunicare fără bariere, productivitate simplificată și creativitate fără restricții”. Una dintre capacitățile sale va include funcționarea ca traducător personal pentru utilizatori în timpul apelurilor, deoarece va fi integrat în aplicația nativă de apelare, eliminând problemele legate de utilizarea aplicațiilor de traducere terță parte.

Puterea AI a seriei Galaxy S24 nu se va limita însă la asta. Datorită mai multor informații, știm că interfața Samsung One UI 6.1 va aduce multe funcții AI noi. După această nouă scurgere a datei Galaxy Unpacked 2024 ne așteptăm și la un anunț oficial Samsung foarte curând.