Galaxy Unpacked pentru seria Galaxy S24 va avea loc în SUA

259
Seria Galaxy S24 Galaxy Unpacked
Sursa foto: via samlover.com

Deja seria Galaxy S24 – Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra – suscită tot mai mult interes. Apar diferite informații despre cele trei modele, dar toate sunt în acest moment la nivel de zvonuri, chiar dacă multe dintre ele provin din surse foarte credibile. Sigur că până la începutul anului viitor numărul de informații se va intensifica și, ca de obicei, înainte de lansare vor ști totul despre viitoarea serie emblematică Samsung. Acum am aflat primele detalii despre Galaxy Unpacked 2024.

Bine, bine, dar când va fi lansarea? Din câte se pare Samsung Electronics va organiza un eveniment Galaxy Unpacked în SUA. Evenimentul va marca lansarea seriei Galaxy S24, dar cel mai probabil și a altor dispozitive Samsung Galaxy. Prin lansarea în America, strategia companiei este de a îmbunătăți imaginea seriei sale premium, pe acest adevărat câmp de luptă pentru smartphone-urile de ultimă generație la nivel mondial.

Lansarea din SUA va fi o provocare pentru Samsung, care vrea să se impună pe terenul propriu al companiei Apple. Potrivit SamLover, cel mai probabil oraș selectat pentru evenimentul din Statele Unite este San Francisco, California. Tot aici a fost lansate și modelele Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra din acest an.

Cipuri Exynos 2400 și Snapdragon 8 Gen 3 pe seria Galaxy S24

Ca o tradiție, Samsung și-a menținut practica de a introduce seria Galaxy S în San Francisco și seria Galaxy Z în New York. Dar ca o schimbare anul acesta, a cincea generație de pliabile, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, au fost lansate la Seul, Coreea de Sud. S-a vorbit că a fost o mișcare deliberată a Samsung de a sprijini guvernul coreean, care lucrează la atragere expoziției „World Expo 2030 – Expoziția mondială 2030”.

Candidați pentru găzduirea World Expo 2030 sunt orașele: Busan – Coreea de Sud; Roma – Italia; Odesa – Ucraina; și Riad – Arabia Saudită. Țara gazdă a World Expo 2030 va fi aleasă în noiembrie 2023 de statele membre ale BIE.

Seria Galaxy S24 este cu siguranță una mult așteptată, mai ales din cauza procesorului său. Momentan sun informații că Samsung va aduce procesorul Exynos 2400 cu această serie. Procesoarele anterioare Exynos au fost criticate pentru probleme de supraîncălzire și performanță. Acum noul procesor Exynos 2400 este cu 70% mai rapid. Cipul are un GPU Xclipse 940 bazat pe AMD RDNA3 și putere de procesare AI de 14,7 ori mai rapidă. Vom vedea cum va concura acesta cu Snapdragon 8 Gen 3 în viața reală.

În afară de aceasta, seria Galaxy S24 este de așteptat să primească patru actualizări majore ale sistemului de operare Android și, probabil mai mult de cinci ani actualizări de securitate. Toate celt rei modele vor avea ecrane cu o luminozitate maximă de 2.400 nits. Sistemul de comunicare SOS prin satelit pentru mesaje de urgență va fi la bordul noilor telefoane high-end Samsung.