Samsung Galaxy Watch 3 actualizat cu noi funcții de sănătate interesante

525
Galaxy Watch 3 actualizat cu noi functii de sanatate interesante
Sursa Foto: phonearena.com

Portabilele Samsung sunt unele dintre cele mai bune de pe piață, amestecând hardware de înaltă calitate cu software foarte fiabil. Este posibil ca Samsung să renunțe la Tizen OS pe Galaxy Watch-urile sale viitoare, nu este sigur dar sunt informații. Oricum, proprietarii dispozitivelor portabile Samsung existente pot fi siguri că suportul lor software va rămâne galactic pentru destul de mult timp. Cea mai recentă actualizare Samsung Galaxy Watch 3 include o serie de noi funcții de sănătate interesante.

Cea mai recentă și cea mai bună alternativă la Apple Watch de la al doilea cel mai mare furnizor de ceasuri inteligente din lume, Samsung Galaxy Watch 3, a primit foarte multe actualizări de la lansare. În ultimele opt luni smartwatch-ul Samsung a primit, dacă nu greșim, șapte actualizări. Acum mai primește una! Este încă un pachet de bunătăți dulci livrat de Samsung către puternicul și excelentul Galaxy Watch 3.

Noi funcții de sănătate pe Samsung Galaxy Watch 3

De data aceasta, vorbim despre varianta LTE, momentan pentru Verizon din SUA, conform PhoneArena. Actualizarea aduce lucruri similare, dar nu identice, lansate pentru modelele Bluetooth în mai multe țări la începutul lunii trecute. Samsung se concentrează acum în principal pe „îmbunătățirile Samsung Health” ca parte a celei mai noi lansări OTA.

O caracteristică „Scor de somn” titrează fără îndoială jurnalul de schimbare. „Actualizare sistem 4” se ocupă de îmbunătățirea monitorizării generale, dar în special de tiparele de somn. Acest lucru vă ajută să înțelegeți mai bine tot ceea ce contribuie la o noapte de odihnă bună. Motivul pentru care acest lucru pare familiar este că Samsung a făcut reclama la el în timpul lansării lui Galaxy Watch 3.

Samsung Health este o aplicație gratuită dezvoltată de Samsung. A fost lansată în iulie 2012 cu Galaxy S3. Aplicația Samsung urmărește aspectele vieții cotidiene care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul.

Desigur, actualizarea aduce mai multe decât îmbunătățiri legate de urmărirea somnului. Noua actualizare facilitează utilizatorilor urmărirea antrenamentelor. Printre altele reduce timpul de recunoaștere automată a antrenamentului de la 10 la 3 minute pentru mai multe tipuri diferite de activități. De asemenea, adăugă o secțiune „Împreună” la aplicația Samsung Health. În acest fel puteți adăuga până la 9 prieteni și a vă compara progresul în timp real.

Între timp, secțiunea „Fitness” a Samsung Health primește o mare varietate de programe. Acestea vă ajută să urmăriți diferite lucruri, cât pierdeți în greutate sau pur și simplu cum să vă mențineți în formă. Și funcționalitatea Always On Display primește o schimbare.

Aplicația de spălare a mâinilor poate fi descărcată acum prin Galaxy Store. Astfel permite lui Galaxy Watch 3 să detecteze când vă spălați mâinile și să vă asigurați că faceți acest lucru suficient de mult timp.