Acasă Stiri Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 3 actualizat cu noi funcții

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 3 actualizat cu noi funcții

Samsung Galaxy Watch 3 a primit multe funcții noi, inclusiv suport pentru platforma SmartThings a companiei. Ultimul ceas inteligent Samsung va fi mai ușor de urmărit dacă îl pierdeți datorită ultimei sale actualizări. Actualizarea, care se lansează acum, ar trebui, de asemenea, să îmbunătățească fiabilitatea și stabilitatea ceasului inteligent.

Samsung a lansat pe Galaxy Watch 3 în urmă cu șase luni, dar compania încă adaugă caracteristici smartwatch-ului. Cea mai recentă actualizare, ocupă un spațiu de memorie mic, numai 74MB și adaugă suport pentru platforma Samsung SmartThings. În acest fel puteți să utilizați funcționalitatea „Find -Găsiți”. Ceasul inteligent își înregistrează locația fără a avea nevoie de LTE, așa că acum ar trebui să puteți găsi ceasul inteligent dacă îl pierdeți vreodată.

Samsung Galaxy Watch 3 are ECG și măsurarea tensiunii arteriale

În ianuarie Samsung Galaxy Watch 3 a primit funcțiile ECG și monitorizarea tensiunii arteriale în mai multe țări. Acum primește o caracteristică mai utilitară – SmartThings Find. Poate că nu este cea mai interesantă adăugare pe hârtie, dar SmartThings Find le va permite utilizatorilor să-și găsească ceasul inteligent în cazul în care uită unde l-au lăsat.

Ar trebui să fie un avantaj pentru cei care sunt mai distrați și își pierd în mod frecvent dispozitivele. SmartThings Find acceptă toate tipurile de dispozitive Samsung Galaxy, cum ar fi telefoane, tablete și chiar Galaxy Buds Pro.

În plus, actualizarea adaugă câteva funcții mai interesante, inclusiv o nouă provocare de mers pe jos. Cu aceasta poți concura cu prietenilor tăi în privința numărului de pași. Samsung a adăugat noi programe de fitness pentru un antrenament la domiciliu, în timp ce Watch 3 ar trebui să detecteze automat antrenamentele mai repede decât înainte. Mai mult, Galaxy Watch 3 are acum o aplicație care pornește automat un cronometru după ce ați terminat de spălat mâinile.

Aplicația Galaxy Wearable vă conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul dvs. mobil. De asemenea, gestionează și monitorizează caracteristicile dispozitivului portabil și aplicațiile pe care le-ați instalat prin Galaxy Apps.

Actualizarea cu numărul de firmware R840XXU1BUA8 ar trebui să ajungă acum la Watch 3 inițial în Coreea, India și SUA. Conform Notebookcheck, ne așteptăm ca Samsung să extindă lansarea în alte țări în următoarele săptămâni. R840XXU1BUA8 poate fi descărcat și instalat prin intermediul aplicației Samsung Galaxy Wearable.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...