Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 3 actualizat cu noi funcții

525
Samsung Galaxy Watch 3 actualizat cu noi functii
Sursa Foto: via Tizen Help

Samsung Galaxy Watch 3 a primit multe funcții noi, inclusiv suport pentru platforma SmartThings a companiei. Ultimul ceas inteligent Samsung va fi mai ușor de urmărit dacă îl pierdeți datorită ultimei sale actualizări. Actualizarea, care se lansează acum, ar trebui, de asemenea, să îmbunătățească fiabilitatea și stabilitatea ceasului inteligent.

Samsung a lansat pe Galaxy Watch 3 în urmă cu șase luni, dar compania încă adaugă caracteristici smartwatch-ului. Cea mai recentă actualizare, ocupă un spațiu de memorie mic, numai 74MB și adaugă suport pentru platforma Samsung SmartThings. În acest fel puteți să utilizați funcționalitatea „Find -Găsiți”. Ceasul inteligent își înregistrează locația fără a avea nevoie de LTE, așa că acum ar trebui să puteți găsi ceasul inteligent dacă îl pierdeți vreodată.

Samsung Galaxy Watch 3 are ECG și măsurarea tensiunii arteriale

În ianuarie Samsung Galaxy Watch 3 a primit funcțiile ECG și monitorizarea tensiunii arteriale în mai multe țări. Acum primește o caracteristică mai utilitară – SmartThings Find. Poate că nu este cea mai interesantă adăugare pe hârtie, dar SmartThings Find le va permite utilizatorilor să-și găsească ceasul inteligent în cazul în care uită unde l-au lăsat.

Ar trebui să fie un avantaj pentru cei care sunt mai distrați și își pierd în mod frecvent dispozitivele. SmartThings Find acceptă toate tipurile de dispozitive Samsung Galaxy, cum ar fi telefoane, tablete și chiar Galaxy Buds Pro.

În plus, actualizarea adaugă câteva funcții mai interesante, inclusiv o nouă provocare de mers pe jos. Cu aceasta poți concura cu prietenilor tăi în privința numărului de pași. Samsung a adăugat noi programe de fitness pentru un antrenament la domiciliu, în timp ce Watch 3 ar trebui să detecteze automat antrenamentele mai repede decât înainte. Mai mult, Galaxy Watch 3 are acum o aplicație care pornește automat un cronometru după ce ați terminat de spălat mâinile.

Aplicația Galaxy Wearable vă conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul dvs. mobil. De asemenea, gestionează și monitorizează caracteristicile dispozitivului portabil și aplicațiile pe care le-ați instalat prin Galaxy Apps.

Actualizarea cu numărul de firmware R840XXU1BUA8 ar trebui să ajungă acum la Watch 3 inițial în Coreea, India și SUA. Conform Notebookcheck, ne așteptăm ca Samsung să extindă lansarea în alte țări în următoarele săptămâni. R840XXU1BUA8 poate fi descărcat și instalat prin intermediul aplicației Samsung Galaxy Wearable.