Va primi seria Galaxy Watch 3 actualizarea Samsung One UI Watch 4.5?

234
Va primi seria Galaxy Watch 3 actualizarea Samsung One UI Watch 4.5
Sursa foto: sammobile.com

Samsung One UI Watch 4.5 este gata de lansare pentru pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Este o actualizare majoră care aduce multe bunătăți celor două ceasuri inteligente Samsung. Cum era și normal mulți utilizatori ai ceasurilor din seria Galaxy Watch 3 se întrebă dacă o actualizare similară va fi lansată și pentru ei.

Ei bine, răspunsul scurt și nu chiar dulce este nu. Nu va fi lansat Samsung One UI Watch 4.5 pentru ceasurile inteligente Samsung Galaxy mai vechi. Deci nici pentru seria Galaxy Watch 3. Motivul este că seria Galaxy Watch 4 rulează pe platforma Google Wear OS (numărul versiunii va fi 3.5 cu One UI Watch 4.5), în timp ce Galaxy Watch 3 și ceasurile inteligente mai vechi rulează pe platforma Tizen a Samsung.

Seria Galaxy Watch 3 nu va primi Samsung One UI Watch 4.5

Acestea fiind spuse, Samsung a promis că ceasurile inteligente mai vechi vor continua să primească actualizări și funcții noi și este posibil că unele dintre funcțiile din One UI Watch 4.5 să fie incluse în aceste actualizări în lunile următoare.

Deocamdată, însă, funcțiile One UI Watch 4.5 vor rămâne exclusiv pentru seria Galaxy Watch 4. Potrivit SamMobile, actualizarea va începe în curând pentru proprietarii de Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Totuși, Samsung nu a înaintat o dată specifică pentru lansare, așa că ar putea trece câteva zile sau săptămâni până când toți utilizatorii vor primi actualizarea. Odată ce actualizarea este disponibilă în regiunea dvs., o veți putea descărca din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul asociat.

Wearables sau „purtabile” se referă la dispozitive care se poartă. Wearable este o categorie de dispozitive electronice care pot fi purtate ca accesorii, încorporate în îmbrăcăminte, implantate în corpul utilizatorului sau chiar tatuate pe piele.

În afară de seria Watch 4, Samsung a confirmat și ceea ce ne așteptam în privința One UI Watch 4.5. Noul software One UI Watch 4.5 va fi disponibil și pentru viitoarea serie Galaxy Watch 5 la ieșirea din cutie. Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor fi lansate pe 10 august. Tot atunci mai primim pe Galaxy Z Fold 4, Galaxy Flip 4 și căștile Galaxy Buds 2 Pro.