Primele imagini cu noile căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro

336
Primele imagini cu Samsung Galaxy Buds 2 Pro
Sursa foto: 91mobiles.com

Zilele trecute am văzut primele fotografii complete la 360° ale viitoarei serii Samsung Galaxy Watch 5. Acum suntem siguri că evenimentul Galaxy Unpacked din luna august începe să-și dezvăluie secretele. Și pentru a da și mai mare greutate acestui lucru, peste aproximativ o lună, acum avem fotografii cu un alt purtabil ce va fi lansat tot atunci: Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Se pare că rivalul AirPods Pro de nouă generație al companiei sud-coreene se va numi Samsung Galaxy Buds 2 Pro până la urmă și nu Galaxy Buds Pro 2. Numele din urmă a fost vehiculat de mai multe publicații de specialitate, potrivit 91Mobiles. Numele acesta parcă are o conexiune mai profundă cu Buds 2 „standard” decât Buds Pro de prima generație.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro în culoarea Bora Purple

Ca în cazul modelului Galaxy Watch 5 standard viitoarele căști nu sunt o abatere substanțială față de setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro existent. Au același design cu clapetă și pentru carcasa de încărcare, cu portul USB-C în spate. Samsung Galaxy Buds Pro 2, va fi disponibil în culorile White, Graphite și Bora Purple (violet purpuriu). Știm că aceste culori vor fi disponibile și pentru Galaxy Z Flip 4.

Căștile au găuri negre, microfoane și grătare mari pentru difuzoare, oferind noilor muguri un aer proaspăt de distincție, la fel ca modelul original Buds Pro (dar nu și Galaxy Buds 2). Conform informațiilor, toate cele trei versiuni de culoare vor fi livrate alături de carcase de încărcare potrivite ca nuanțe (atât în interior, cât și în exterior).

Bora este un nume feminin coreean, foarte popular în ultimele decenii. Spre deosebire de majoritatea numelor coreene, Bora se poate scrie într-un cuvânt, dar și despărțit (Bo-ra). Bora este un nume coreean indigen care înseamnă „violet”.

Din fotografii designul este puțin mai aproape Galaxy Buds Pro la exterior, mai degrabă decât Buds 2. De asemenea, sperăm că Samsung Galaxy Buds 2 Pro va veni cu certificarea IPX7. În același timp mai așteptăm îmbunătățiri în domenii cheie precum calitatea sunetului; claritatea apelurilor vocale; anularea activă a zgomotului; și funcționalitatea modului ambiental pentru ambele căști.

Ca specificații căștile wireless Samsung Galaxy Buds Pro 2 sunt încă un mister. Zvonurile indică o capacitate crescută a bateriei, deși nu credem că pentru precedentul model au fost plângeri în privința bateriei. Dar, în acest domeniu o baterie mai mare este oricând binevenită. Totuși, cu Galaxy Unpacked relativ aproape, sigur vom afla totul și despre noile căști Samsung înainte de lansare.