Galaxy Watch 4 va primi în câteva luni Asistentul Google

326
Galaxy Watch 4 va primi in cateva luni Asistentul Google
Sursa Foto: via SamMobile.com

Când Samsung a anunțat seria Galaxy Watch 4 anul trecut toată lumea avea speranța că va aduce Asistentul Google la noile sale ceasuri inteligente. Cu toate acestea, în ciuda rulării Wear OS 3, Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic au Bixby în loc de Google Assistant. Acum Samsung a anunțat că va aduce Google Assistant la noile sale ceasuri inteligente în viitor.

Zilele trecute Samsung a anunțat o actualizare majoră a software-ului pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Oferă urmărire îmbunătățită a antrenamentului și somnului, fețe noi de ceas și curele de ceas. Toate acestea aduc o motivație mai bună pentru ca utilizatorul să-și atingă mai bine obiectivele de antrenament stabilite.

Google Assistant va ajunge mai târziu în acest an pe Galaxy Watch 4

Recenta actualizare Samsung pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic nu a inclus, totuși, Google Assistant. Ieri gigantul tech sud-coreean a spus că Google Assistant va veni cu următoarea actualizare software „în următoarele luni”, conform SamMobile. Samsung nu a înaintat o data concretă, doar că Asistentul Google va ajunge pe seria Galaxy Watch 4 în acest an.

Samsung a confirmat că Bixby și Google Assistant vor fi ambele disponibile pe Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Deci, utilizatorii noilor smartwatch-uri Samsung vor putea folosi asistentul vocal digital pe care îl preferă. Ceasurile inteligente acceptă chiar și produse pentru casă inteligentă compatibile cu Google Home și SmartThings. Utilizatorii pot controla lumina din casă, comutatoarele, televizoarele, aerul condiționat, mașina de spălat și multe altele din casă. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Galaxy Watch 4!

Domeniul YouTube.com a fost cumpărat de Ziua Îndrăgostiților, 2005. Primul videoclip a fost postat puțin peste două luni mai târziu. YouTube a fost achiziționat de Google pentru 1,65 miliarde de dolari în octombrie 2006.

Gigantul tehnologic sud-coreean a confirmat, de asemenea, că va aduce în curând funcționalitatea de a reda muzica YouTube prin LTE și Wi-Fi pe noile sale ceasuri inteligente. Cu toate acestea, Samsung nu a furnizat niciun interval de timp anume când Google Assistant și YouTube Music sunt setate să sosească pe seria Galaxy Watch 4.