Samsung Galaxy Watch 4 Black Yak Edition lansat în Coreea de Sud

222
Samsung Galaxy Watch 4 Black Yak Edition
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung s-a unit cu brandul de modă și îmbrăcăminte Black Yak pentru a lansa o ediție limitată a Galaxy Watch 4. Samsung Galaxy Watch 4 Black Yak Edition este creat pentru alpinişti şi face parte din campania ecologică a companiei sud-coreene. Acest ceas inteligent în ediție limitată va fi disponibil în Coreea de Sud începând cu 15 iunie 2022.

Pachetul Samsung Galaxy Watch 4 Black Yak vine cu Galaxy Watch 4; o curea exclusivă Black Yak, un cadran de ceas Black Yak; o geantă cu pahar Black Yak; și un cupon de reducere de 40% la produsele Black Yak. Versiunea de 40 mm a acestui ceas costă 279.000 woni (aproximativ 222 USD), în timp ce varianta de 44 mm are un preț de 309.000 KRW (aproximativ 245$). Potrivit SamMobile, ceasul va putea fi achiziționat de pe site-ul Samsung din Coreea de Sud.

Samsung Galaxy Watch 4 Black Yak Edition

Ceasul inteligent acceptă modurile de fitness pentru drumeții și alpinism pentru a le urmări ca antrenamente. Fața personalizată a ceasului își schimbă culoarea de la roșu la verde în timpul prânzului, astfel încât utilizatorilor li se reamintește să curețe produsele de unică folosință pe care le folosesc în timpul drumețiilor. Aceasta face parte din campaniile ecologice ale lui Black Yak, cum ar fi „PlustIC” (cuvântul combinat de Plus și Plastic) pentru reciclarea sticlelor PET și „Clean Mountain Campaign” prin plogging (strângerea gunoiului în timpul alergării).

Galaxy Watch 4 Black Yak Edition are același hardware intern și software ca Galaxy Watch 4. În afară de cele precizate mai sus nu sunt alte modificări de performanță sau baterie. Samsung Galaxy Watch 4 a fost lansat în mai multe ediții speciale, inclusiv Galaxy Watch 4 Thom Browne Edition; Bespoke Edition; Maison Kitsune Edition; PXG Golf Edition; și Ediția Wooyoungmi. Acum am primit Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition.

Black Yak a fost fondat în 1973 de alpinistul profesionist Tae Sun Kang. Kang a fondat compania deoarece a observat că nu găsește echipamentul potrivit pentru excursii extreme în propria sa țară. Așa că a deschis primul său magazin în Seul.

Samsung Galaxy Watch 4 Black Yak este un produs care urmărește atât activități inteligente în aer liber, cât și valori durabile ecologice. Vă va permite să experimentați stilul”. A spus Jinhae Kim, vicepreședintele Samsung Electronics Korea. Companiile Samsung și Black Yak plănuiesc să colaboreze în continuare în viitor prin dezvoltarea de aplicații pentru diverse activități în aer liber.