Galaxy Watch 4 PXG Golf Edition lansat de Samsung

368
Galaxy Watch 4 PXG Golf Edition lansat de Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat smartwatch-ul Galaxy Watch 4 PXG Golf Edition în colaborare cu marca premium de golf PXG. Modelul Ediție specială și limitată va fi disponibil la vânzare în Coreea de Sud începând cu data de 11 noiembrie 2021.

Setul Watch 4 PXG Golf Edition constă dintr-un ceas Galaxy Watch 4 Golf Edition, un portofel din piele premium PXG, un marcator cu bile PXG, două tipuri de curele exclusive PXG și 3 tipuri de fețe de ceas PXG. Galaxy Watch 4 PXG Golf Edition va fi disponibil în două modele, 44 mm negru și 40 mm argintiu.

Un oficial Samsung a declarant, conform Samsung Newsroom: „Galaxy Watch 4 PXG Golf Edition” este un produs special. Cu acesta jucătorii de golf se pot bucura de funcțiile inteligente ale Galaxy Watch 4 și valoarea unui brand premium. Sper că puteți să vă bucurați de o rundă de golf mai elegantă cu PXG Golf Edition.

Galaxy Watch 4 PXG Golf Edition pentru amatorii de golf

Galaxy Watch 4 Golf Edition este echipat cu aplicația Smart Caddy. Aceasta oferă o experiență inteligentă de golf prin diverse funcții destinate acestui sport exclusivist. Are o funcție de măsurare detaliată a distanței și un ghid pentru mai mult de 40.000 de terenuri de golf din întreaga lume. Și modelul Samsung Galaxy Watch Active 2 a fost lansat în ediție specială pentru golf.

Portofelul din piele Premium PXG, unul dintre accesoriile din cutia lui Watch 4 Golf Edition, este fabricat 100% din piele moale de vacă și căptușeală din piele de capră. Astfel posesorii au la dispoziție un accesoriu foarte elegant care poate fi folosit atât pe terenul de golf, cât și în viața de zi cu zi.

PXG – Parsons Xtreme Golf a fost fondat în 2014 de miliardarul și fondatorul GoDaddy, Bob Parsons. Acesta este un veteran al US Marine Corps din războiul din Vietnam. Bob a absolvit Universitatea din Baltimore cu magna cum laude.

În plus, în cutia elegantă a setului Golf Edition este furnizat un marcator pentru golf PXG Ball Marker din oțel inoxidabil cu logo-ul mărcii PXG. Tot acolo este și o curea hibridă din piele premium care adaugă un plus de lux lui Galaxy Watch 4 și o curea din silicon care poate fi purtată confortabil în timpul rundelor dinamice. Sunt incluse în cutie și două curele PXG. În plus, 3 tipuri de cadrane unice și senzuale, exclusiv pentru PXG, pot fi ușor descărcate și aplicate pe ceas. Utilizatorii pot face acest lucru prin intermediul codului QR al cuponului inclus în pachet.

Pre-comenzile vor fi în cantități limitate pe site-ul Samsung Electronics și pe centrul comercial de golf online Golping. Data începerii precomenzilor este 11 noiembrie, iar setul Golf Editon ajunge la destinatar începând cu 18 noiembrie.