Galaxy Watch 4 Classic – un nou ceas inteligent Samsung

461
Galaxy Watch 4 Classic se va numi urmatorul ceas inteligent Samsung
Sursa Foto: androidheadlines.com

Într-o întorsătură neașteptată a lucrurilor, Galaxy Watch 4 Active urmează să debuteze ca Galaxy Watch 4. Acum, o nouă scurgere de informații, via Android Headlines, dezvăluie în cele din urmă aspectul celui mai scump ceas inteligent Samsung – Galaxy Watch 4 Classic.

Ceasul inteligent despre care se zvonea anterior că ar fi Galaxy Watch 4 standard va fi comercializat ca Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Acesta va veni în carcase din oțel inoxidabil sau aluminiu în trei culori: argintiu, negru și alb. După cum indică și numele, noul ceas va avea design mai tradițional, care constă dintr-un cadru mai gros și o ramă de afișare potrivită. Galaxy Watch 4 Classic va fi lansat alături de Galaxy Watch 4.

Deși este imposibil să știm numai dacă privim imaginile, este posibil ca rama să se rotească. La fel ca Watch 4, Watch 4 Classic este echipat cu două butoane laterale. Unul dintre ele este parțial vopsit în roșu, indicând faptul că Samsung va folosi din nou acel truc de design pentru a diferenția versiunea obișnuită Wi-Fi de modelul LTE.

Galaxy Watch 4 Classic în primele fotografii

Acest ceas inteligent va fi aparent disponibil în trei dimensiuni. Conform Android Headline vor fi disponibile modele de de 42 mm, 44 mm și 46 mm. Este cea mai multă varietate în materie de ceasuri inteligente oferită de Samsung până acum. Pentru referință, actualul Samsung Galaxy Watch 3 este vândut în dimensiuni de 41 și 45 mm. Modelele din oțel primesc Gorilla Glass DX pentru ecran, în timp ce modelele din aluminiu primesc Gorilla Glass DX+. Sigur ceasurile sunt evaluate 5ATM și MIL-STD-810G. Galaxy Watch 4 Classic va continua să fie compatibil cu tipurile de curele standard de 20 mm.

Se preconizează că Samsung pune tot ce are mai bun în Watch 4 Classic. Asta înseamnă un monitor de ritm cardiac, un monitor ECG, un senzor de oxigen din sânge, un senzor BIA pentru măsurarea grăsimii corporale și tone de moduri de urmărire a fitness-ului. Practic tot ce ți-ai dori într-un ceas inteligent modern va fi la interior. Au existat chiar zvonuri despre un glucometru, dar pare puțin probabil.

Glucometrul este un dispozitiv de măsurare a concentrației aproximative de glucoză în sânge (glicemia). Este folosit de către persoanele cu diabet sau hipoglicemie. Aproximativ 463 milioane de oameni din lume au diabet, conform OMS.

O altă caracteristică majoră este sistemul de operare. Știm că Samsung a făcut echipă cu Google pentru o platformă complet nouă pentru ceasuri inteligente – Wear OS. Acest nou software pentru ceasurile inteligente va debuta cu acest ceas. Noul One UI Watch promite că va oferi o viteză mai mare și o durată de viață mai bună a bateriei.

Samsung și-a prezentat recent noua interfață One UI Watch pentru ceasuri inteligente. Împreună cu Wear OS noua interfață va permite o experiență software mai consistentă pe telefoanele și ceasurile Galaxy.