Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

542
Samsung Galaxy Watch 4 Classic a aparut in noi noi fotografii
Sursa Foto: 91mobiles.com

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Acum au apărut câteva imagini ale smartwatch-ului Samsung pe web. Deși nu putem confirma că imaginile publicate de site-ul 91Mobiles sunt ale ceasului original Samsung Galaxy Watch 4 Classic, ele se potrivesc cu alte imagini pe care le-am văzut înainte cu viitorul smartwatch Samsung. Despre acest model Classic s-a crezut anterior că va fi numit Galaxy Watch 4 Active.

În ceea ce privește imaginile, scurgerile anterioare ale acestui portabil special au fost toate redări pe computer. Deci acum este un mare pas înainte, în noile imagini vedem cum va arăta ceasul Samsung Galaxy Watch 4 Classic în realitate. Putem vedea atât carcase negre și argintii, cât și opțiuni pentru curele alb-negru în noile fotografii. Există două butoane fizice în partea dreaptă, când privim ceasul din față.

Fotografii reale cu Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Initial a fost o oarecare confuzie în privința lui Samsung Galaxy Watch 4 Classic, acum știm este succesorul lui Galaxy Watch 3. Așa cum am menționat mai sus, am crezut inițial că va fi numit Galaxy Watch 4 Active, conform celor mai multe zvonuri și scurgeri. Acest ceas urmează lui Galaxy Watch Active 2 – nu a existat un Active 3. Probabil Samsung vrea ca ceasurile inteligente să meargă pe același sistem de numerotare ca telefoanele. Deci, asta înseamnă că vom primi un Samsung Galaxy Watch 4 Classic și un Galaxy Watch 4 pe 11 august. La aceeași dată vom fi tratați cu Samsung Galaxy Fold 3 și Samsung Galaxy Flip 3.

În ciuda eforturilor depuse de Ticwatch și Fossil, sistemul de operare Google Wear a rămas mult în urma Apple Watch. Apple are un sistem de operare mai bun, dar și vânzări mai mari. Începând cu anul acesta lucrurile vor sta altfel. Google și Samsung au lansat un nou sistem de operare Wear OS 3, bazat pe Wear OS și Tizen. În acest fel situația pe piață se va schimba, conform colegilor noștri de la TechRadar.

TechRadar este un site tehnic cu echipe editoriale și redacții în SUA, UK, Australia și India. În ianuarie 2018 TechRadar a fost al 10-lea cel mai popular site de tehnologie din lume! A avut peste 73 de milioane de cititori pe lună.

Galaxy Watch 4 Classic are trei senzori de sănătate, un PPG, un ECG și un senzor BIA. Ei pot măsura tensiunea arterială, ritmul cardiac și nivelul de grăsime corporală. Ceasul certificat MIL-STD 810G, are rezistentă la apă 5ATM și are un rating IP68.

Wear OS 3 și One UI Watch pe noul smartwatch Samsung

Nu numai că Google aduce un upgrade major la software-ul său pentru ceasurile inteligente în lunile următoare, în parteneriat cu Samsung, dar seria Samsung Galaxy Watch va trece la noul sistem de operare în combunație cu interfața One UI Watch. Aceasta din urmă a fost serios tratată cu Tizen.

Prin combinarea forțelor, Samsung și Google speră că pot oferi în cele din urmă utilizatorilor de Android produse care pot concura serios cu Apple Watch, la fel cum cele mai bune telefoane Android sunt o concurență puternică pentru iPhone. Pentru ca acest lucru să se întâmple, atât hardware-ul, cât și software-ul trebuie să fie excelente. Și acest lucru sperăm că se va întâmpla cu Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4. Nu mai avem mult timp să așteptăm până să aflăm.