Posibil versiuni noi de Galaxy Watch 4 și Tab S6 Lite în ediție 2024

191
Posibil versiuni noi de Galaxy Watch 4 si Tab S6 Lite
Sursa foto: sammyfans.com

Seria de ceasuri inteligente Galaxy Watch 4 a fost ultima cu sistemul de operare Tizen OS. Chiar dacă a fost lansată în 2021, cele două ceasuri încă se mai vând, dar cu prețuri reduse. Trecerea la Wear OS a fost o schimbare uriașă pentru compania sud-coreeană, iar serile Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 6 au revitalizat vânzările de ceasuri Samsung.

Când credeam că Samsung va retrage seria Galaxy Watch 4, a apărut un zvon surprinzător de la Roland Quandt. Nu trebuie să uităm că acesta are un palmares foarte bun în materie de zvonuri Samsung. Potrivit lui Roland Quandt – @rquandt, Samsung va lansa Galaxy Watch 4 în ediție 2024 și Galaxy Tab S6 Lite (2024). Potrivit SammyFans, sursa a dezvăluit că variantele 2024 ale acestor două produse ar putea fi lansate în curând.

Din câte se că Galaxy Watch 4 ar putea veni cu un procesor mai nou și cel mai recent software preinstalat. Galaxy Tab S6 Lite (2024) va fi a treia versiune a popularei tablete ieftine a companiei. De fapt, cele două dispozitive ar putea fi lansate în următoarele luni, posibil înainte de lansarea seriei Watch 7, așteptată în august 2024.

La fel și tableta Galaxy Tab S6 Lite ar avea un procesor mai puternic și mai rapid, dar și un software mai nou. Momentan, Roland Quandt nu a dat detalii dacă designul va suferi ceva modificări. Este foarte rar să vedem modele de dispozitive refolosite după atâția ani. Totuși, Samsung a făcut deja acest lucru cu Galaxy Tab S6 Lite. Tableta a fost lansată inițial pe 16 mai 2020 și relansată în mai 2022. Versiunea reîmprospătată trecând de la cipul Exynos 9611 la Snapdragon 732G.

Roland Quandt este un jurnalist german care publică diverse informaţii din domeniul tech, marea majoritate în general corecte. El își publică de obicei informațiile din spectrul telefoniei mobile pe X sau pe site-ul german WinFuture.

Nu este clar ce ar putea să plănuiască Samsung pentru reîmprospătări de data aceasta. Galaxy Tab S6 Lite ar putea primi iar un procesor nou. Desigur, la fel va fi cazul cu Galaxy Watch 4, lansat inițial în 2021. Ambele produse funcționează destul de bine și astăzi ca hardware. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru la seria Galaxy Watch 4!

În afară de procesoare mai noi, produsele menționate mai sus vor purta „2024” în numele lor. Astfel reranding-ul Samsung merge în linie cu dispozitivele relansate anterior. Nu știm dacă modelele viitoare vor diferi în ceea ce privește specificațiile. Dar, ne amintim că ediția din 2022 a Galaxy S20 FE a fost aceeași cu cea originală din 2020.