Seriile Galaxy Watch 4 și Watch 5 primesc mai multe bunătăți de la Google

227
Seriile Galaxy Watch 4 si Watch 5 vor primi mai multe bunatati de la Google
Sursa foto: sammobile.com

Pe lângă funcții noi, cum ar fi Modul de citire și Partajarea cheii digitale a mașinii pentru telefoane și tablete Android, Google a dezvăluit și funcții noi și îmbunătățite pentru ceasurile inteligente bazate pe Wear OS. Compania Google a lansat mai multe plăci (tile) și aplicații îmbunătățite pentru ceasurile portabile cu Wear OS portabile. Aceste noi funcții vor veni în seria Galaxy Watch 4 și Watch 5.

Google Keep este un serviciu de luare de note inclus ca parte a suitei Google Docs Editors gratuită. Aplicația oferă o varietate de instrumente pentru a lua note, inclusiv text, liste, imagini și audio. Textul din imagini poate fi extras folosind recunoașterea optică a caracterelor, iar înregistrările vocale pot fi transcrise. Google Keep este disponibil ca aplicație web și ca aplicație mobilă pentru Android și iOS. Ceasurile din seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5 beneficiază acum de Google Keep.

Google Keep și noi Tile pe seriile Galaxy Watch 4 și Watch 5

Google Keep primește o nouă actualizare care oferă posibilitatea de a vizualiza etichete, colaboratori, fotografii, fundaluri personalizate și chiar desene. Aceste funcții lipseau din versiunea Wear OS a aplicației, potrivit SamMobile. Totuși Google le-a lansat în sfârșit pentru a face Google Keep mai util ca aplicație de sine stătătoare pe ceasurile inteligente. Acum ajunge și pe seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5.

Google a anunțat că aduce trei noi Tile pentru ceasuri inteligente Tiles to Wear OS: Contacte favorite, Sunrise Time și Sunset Time. În timp ce primul este util pentru aproape toată lumea, cele care arată răsăritul și apusul soarelui pot fi utile pentru fotografi, sportivi și cei cărora le plac activitățile în aer liber. Există, de asemenea, o nouă placă care arată accesul rapid la locațiile de acasă și de la serviciu pe Google Maps.

Google Maps a fost lansat în 2005. Este cel mai utilizat site de navigare din lume și găzduiește peste 170 de miliarde de imagini până în prezent. Peste un miliard de oameni din 220 de țări și teritorii folosesc Google Maps în fiecare lună.

O placă (tile) rulează ca parte a interfeței de utilizare a sistemului în loc să ruleze în propriul container de aplicații. Wear OS Tiles oferă acces ușor la informațiile și acțiunile de care utilizatorii au nevoie. Cu o simplă glisare de pe cadranul ceasului, un utilizator poate afla cea mai recentă prognoză sau poate porni un cronometru.

La timp pentru noul an Asistentul Google primește integrarea aplicației Adidas Running. Deci, puteți folosi Galaxy Watch pentru a cere asistentului să înceapă o alergare prin aplicația Adidas Running. Cu toate acestea, aveți nevoie de o conexiune la internet pentru ca această funcție să lucreze.