Samsung Galaxy Watch 4: YouTube Music primește o nouă funcție

242
Samsung Galaxy Watch 4 YouTube Music primeste o noua functie
Sursa Foto: SamMobile.com

Dacă utilizați Muzică YouTube Music pe seria Galaxy Watch 4 primiți în curând o funcție destul de utilă. Google a început să lanseze un Tile pentru aplicația YouTube Music (versiunea 5.06.40) pe dispozitivele care rulează Wear OS 3. Noua caracteristică va permite utilizatorilor să descopere muzică nouă fără a fi nevoie să descarce conținut în prealabil.

Într-o postare pe blogul comunității despre noua funcție, compania o poziționează ca o modalitate de a „asculta listele de redare preferate oriunde ai merge, chiar și atunci când telefonul nu este în apropiere”. Caracteristica a fost tachinată pentru prima dată la evenimentul Samsung Unpacked la începutul acestui an, potrivit SamMobile. Utilizatorii vor avea nevoie de un abonament YouTube Music Premium pentru a accesa noul suport de streaming.

YouTube Music Tile pe seria Galaxy Watch 4

Noua funcție care a început să apară pe cele două modele din seria Galaxy Watch 4, oferă o comandă rapidă pe cadranul ceasului. Acesta arată ce muzică sau album ați ascultat recent împreună cu numele artistului și albumul. Puteți apoi să faceți clic pe aplicație pentru a relua redarea muzicii. De asemenea, puteți face clic pe butonul Răsfoire pentru a deschide aplicația.

Dacă ceva este deja redat pe YouTube Music, Tile arată melodia curentă. Făcând clic pe iconiță, pur și simplu deschizi comenzile muzicale în aplicație. Google crește încet, dar sigur ritmul de dezvoltare a aplicațiilor Wear OS de la lansarea Wear OS 3 și ne așteptăm ca ceasurile inteligente de la Samsung să primească mai multe funcții în viitor.

YouTube Music este un serviciu de streaming muzical dezvoltat de YouTube, o subsidiară a Google. A fost lansat în octombrie 2015. Este singura platformă muzicală a Google. Serviciul este disponibil în peste 100 de țări, inclusiv în România.

Anterior, YouTube Music nu putea descărca melodii pentru redare offline. Această caracteristică a fost adăugată la câteva luni după lansarea seriei Galaxy Watch 4.

Cât despre acest Tile, odată ce ai cea mai recentă actualizare ar trebui să apară ca o opțiune de adăugat. Pentru a adăuga, glisați spre dreapta unde se află Tile, apăsași lung, apoi adăugați. De asemenea, puteți adăuga Tile prin aplicația Wear OS de pe telefon.