Seria Galaxy Watch 5 Golf Edition disponibilă și în Marea Britanie

158
Samsung Galaxy Watch 5 Golf Edition
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că seria Galaxy Watch 5 Golf Edition concepută pentru a duce fiecare joc de golf la următorul nivel, este acum disponibilă în Marea Britanie. Mult mai mult decât un tracker de fitness, informațiile furnizate de cele două modele ajută foarte mult jucătorii de golf.

Noua serie Galaxy Watch5 Golf Edition vă îmbunătățește jocul de golf, vă optimizează stilul de viață și vă ajută să deveniți un jucător de golf și mai bun. Ceasurile Galaxy Watch 5 Golf Edition vin cu un abonament gratuit pe viață la aplicația de golf Smart Caddy. Ceasurile Golf Edition vă oferă detalii despre peste 40.000 de terenuri din întreaga lume, potrivit SamsungNewsroom. Cu propriul tău caddy la încheietura mâinii, nu va trece mult până când vei deveni un jucător profesionist de golf.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Watch 5 Golf Edition – descoperă-ți talentul pentru golf!

Cu noile modele Galaxy Watch 5 Golf Edition vă puteți urmări progresul în jocul de golf și îmbunătăți abilitățile. În același timp, cu un ceas Galaxy Watch 5 Golf Edition vă puteți urmări sănătatea și starea fizică. Samsung Health vă poate monitoriza ritmul cardiac și tensiunea arterială, indicatori foarte importanți pentru bunăstarea dumneavoastră generală. Poate măsura și citi compoziția corporală (BIA), pentru o imagine completă a formei tale fizice.

Cu designul său discret și cadranul circular, Galaxy Watch 5 Golf Edition este mai mult decât un tracker de fitness. Este un început de conversație. Dispunând de o sticlă din cristal de safir foarte rezistentă, un afișaj AMOLED, o carcasă elegantă și subțire și o curea sport într-o nouă variantă de culoare elegantă, noile ceasuri vor fi invidia fiecărui jucător de golf.

Caddy este persoana care poartă echipamentul, sacul și crosele unui jucător de golf. Acesta oferă consiliere și suport moral, împreună cu cea mai bună strategie de a juca. Golful este considerat în general că este sportul regilor.

Galaxy Watch 5 Golf Edition pune pe încheietura mâinii funcții inteligente pentru a ușura sarcinile de zi cu zi. Lăsați telefonul în geanta de golf și răspundeți la apeluri, mesaje text și actualizări din rețelele sociale de pe ceas. Este ușor să plătiți cu o mișcare a încheieturii mâinii datorită Samsung Pay, astfel încât să puteți trece la prânz după o rundă de golf. Și, cu aplicația SmartThings, puteți porni încălzirea înainte de a ajunge acasă. Toate caracteristicile și specificațiile ceasurilor din seria Galaxy Watch 5 sunt și în modelele Golf Edition.

Urmăriți fiecare lovitură de golf cu Galaxy Watch 5 Pro Golf Edition

Galaxy Watch 5 Pro Golf Edition este conceput pentru a duce fiecare joc la următorul nivel. Cu o carcasă din titan pe Watch 5 Pro Golf Edition, durabilitatea ceasului este garantată pentru orice condiții. Cu o durată de viață lungă a bateriei, puteți urmări fiecare putt și fiecare lovitură, pe tot parcursul jocului. Caracteristicile arcului dublu afișează chiar distanța până la verde de la poziția jucătorului, iar istoricul loviturilor sunt ușor de accesat.

Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro Golf editon sunt acum disponibile pentru achiziționare de pe www.samsung.com/uk. Vor fi disponibile la vânzare în UK și la anumiți retaileri începând cu 26 ianuarie 2023.

Samsung Galaxy Watch 5 Golf Edition are un preț recomandat de:

  • 319 GBP modelul de 40 mm (Bluetooth)
  • 339 GBP modelul de 44 mm (Bluetooth)

Samsung Galaxy Watch 5 Pro Golf Edition costă:

  • 479 lire sterline (Bluetooth)