Numele de cod pentru Galaxy Watch 5 confirmă modelul „Pro”

294
Galaxy Watch 5
Sursa Foto: galaxyclub.nl

O serie de nume de cod pe care Samsung le folosește pentru viitoarea serie Galaxy Watch 5 confirmă existența unui model „Pro”. Chiar și așa nu știm 100% sigur în acest moment dacă această variantă este într-adevăr numită astfel. Că va exista o nouă variantă este clar, dar numele final nu știm care va fi. Mergem pe „Pro” în acest moment.

Încetul cu încetul, apar mai multe informații despre viitoarea serie Galaxy Watch 5 de la Samsung. Recent am scris că noile ceasuri vor avea o baterie mai mare, în comparație cu Galaxy Watch 4. Despre faptul că seria Galaxy Watch 5 va avea un model Galaxy Watch 5 Pro au mai fost informații. Dar, acum noi informații, via GalaxyClub, par să confirme într-adevăr acest lucru.

Seria Galaxy Watch 5 cu numele de cod intern Heart

Că Samsung lucrează la Galaxy Watch 5 a fost clar de ceva vreme. De asemenea, este clar că din nou se dezvoltă două modele diferite, ambele vor fi din nou la vânzare în două dimensiuni. Aceasta se referă la seria Galaxy Watch 5 cu numerele de model SM-R900 și SM-R910 și la Watch 5 Classic (dacă se va numi așa, cel puțin) cu numerele de model SM-R920 și SM-R930. Orice versiuni cu o conexiune mobilă se termină cu „5” în loc de „0”.

Printr-un organism de certificare (Safety Korea) am aflat și capacitatea bateriei de pe Galaxy Watch 5. Cel puțin, de la un model anume. Da, este mai mare decât cel al aceluiași model din seria Watch 4. Bateria variantei de bază mici – SM-R900 are numărul de model EB-BR900ABY. Dacă facem puțină matematică de bază, aflăm că bateria are o capacitate nominală de 276 mAh. Versiunea de 40 de milimetri a modelului Galaxy Watch 4 are o capacitate a bateriei de 247 mAh.

Seria Galaxy Watch este o linie de ceasuri inteligente concepute și produse de Samsung. Este urmașa seriei Samsung Galaxy Gear. Primul smartwatch din această serie, Samsung Galaxy Watch, a fost lansat în august 2018.

Stim că Samsung dezvoltă noua serie Galaxy Watch sub numele de cod intern Heart. Sigur că asta nu te ajută prea mult, dar vedem și diferitele modele care fac parte din proiect:

  • Heart-S: versiunea mai mică (40 sau 42 mm) a noului ceas, cu numărul de model SM-R90x
  • Heart-L: versiunea mai mare (44 sau 46 mm), cu numărul de model SM-R91x
  • Heart-Pro: acest nume de cod confirmă zvonul anterior că o variantă „Pro” este în curs de dezvoltare. Heart – Pro are numărul de model SM-R92x. Versiunea Pro pare să existe doar într-o singură versiune, în ceea ce privește dimensiunea.

Lansare în luna august la un eveniment Galaxy Unpacked

De asemenea, putem confirma că toate cele trei modele sunt în curs de dezvoltare și pentru piața europeană. Apropo: doar pentru că numele de cod este Heart-Pro nu înseamnă că dispozitivul asociat va fi de fapt Samsung galaxy Watch 5 Pro. În cele din urmă, celelalte modele nu se vor numi Watch 5 S și Watch 5 L.

Samsung va lansa seria  Galaxy Watch 5 în această vară, împreună cu Galaxy Buds Pro 2, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. În termeni concreți, asta înseamnă: în timpul unui eveniment Galaxy Unpacked la începutul lunii august. Toate dispozitivele lansate vor ajunge la vânzare până la sfârșitul lunii august. Cel puțin, așa arată programul de lansare al Samsung de câțiva ani.