Primele imagini cu Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro

354
Primele imagini cu Samsung Galaxy Watch 5 si Galaxy Watch 5 Pro
Sursa foto: galaxyclub.nl

Un set de imagini apărute ieri arată viitoarele ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro. Noile ceasuri par familiare, iar Pro, în special, iese puțin mai mult în evidență. Ceasurile vor fi lansate mai târziu în această vară, împreună cu Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4.

Anul trecut, Samsung a lansat Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Anul acesta, gigantul high-tech sud-coreean a decis să ajusteze ușor denumirea ceasurilor. Și așa vedem acum Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Galaxy Watch 5 fără Pro este foarte asemănător cu Watch 4 obișnuit. Este modelul sport dintre cele două, cu linii elegante și o ramă relativ îngustă în jurul ecranului AMOLED, potrivit GalaxyClub. Îl vedem în gri, alb și albastru. În curând îl vei putea obține în versiuni cu și fără conexiune 4G.

Samsung Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro – primele imagini

Samsung Galaxy Watch 5 Pro care pare cel mai interesant. Cu rama sa groasă, arată mai mult ca un ceas obișnuit. Acesta a fost, desigur, și cazul lui Watch 4 Classic, dar cu Watch 5 Pro Samsung a rafinat puțin mai mult designul. De exemplu, inelul rotativ acum pare să fi dispărut din noua serie Samsung.

Deși multe detalii exacte nu sunt încă cunoscute cu certitudine, știm deja că Watch 5 Pro va primi cea mai mare baterie pe care am văzut-o până acum în Galaxy Watch: 572 mAh. Este cu 60% mai mult decât baterie aflată în modelul Samsung Watch 4 Classic. Ne așteptăm la certificare 5ATM (50 de metri adâncime), IP68 și MIL-STD-810 pe noile ceasuri inteligente Samsung.

Adâncimea de 50 de metri se poate atinge în general numai de scafandri cu aparate de scufundat. Presiunea creşte cu circa o atmosferă pentru fiecare 10 m de adâncime. Groapa Marianelor este punctul cel mai adânc din apele de pe Pământ are 11.034 metri.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro va fi disponibil și el cu și fără conexiune 4G. Puteți alege modelul dintre două culori: negru și gri (titan). Este de așteptat ca Samsung să introducă seria Galaxy Watch 5 la începutul lunii august, în același timp cu noile Fold și Flip. Noile ceasuri vor fi în magazine înainte de sfârșitul lunii respective.

Conform zvonurilor recente, puteți cumpăra modelul Watch 5 de 40mm cu ~300 euro sau cu ~350€ versiunea de 44 mm. Watch 5 Pro vine doar într-o versiune de 45 mm și este disponibil pentru cumpărare începând de la 490 euro. Pentru modelele cu 4G trebuie să adăugați încă 50 € la prețul de bază.