Cele două modele de Galaxy Watch 6 Classic certificate de FCC

193
Cele doua modele de Galaxy Watch 6 Classic primesc certificarea FCC
Sursă foto: @OnLeaks

Samsung a confirmat deja că următorul eveniment Galaxy Unpacked va avea loc în 26 iuluie. Seria Galaxy Watch 6 va fi lansată la acest eveniment și este compusă din Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. În timp ce modelul mai mic a fost recent certificat de FCC, acum a venit rândul variantei Classic.

Numărul de model SM-R955 este versiunea de 42 mm a lui Watch 6 Classic. În același timp, SM-R965 este versiunea de 46 mm a viitorului ceas inteligent Samsung. Ambele modele au fost certificate zilele trecute de comisia americană Federal Communications Commission (FCC). Watch 6 Classic va oferi suport de încărcare wireless de 10W.

Galaxy Watch 6 Classic certificat de FCC

Samsung se pregătește pentru lansarea seriei Watch 6 – Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic. Se așteaptă ca aceste ceasuri inteligente să devină oficiale la sfârșitul lunii iulie. Conform listării pe site-ul FCC, Watch 6 Classic poartă numărul de model ca SM-R955 și, respectiv, SM-R965. SM-R955 este versiunea de 42 mm a Watch 6 Classic, în timp ce SM-R965 este versiunea de 46 mm a ceasului inteligent.

În plus, certificarea Federal Communications Commission dezvăluie numărul modelului de încărcător wireless al smartwatch-ului ca ER-OR900. Acesta este același încărcător care a fost livrat cu actuala serie Galaxy Watch 5, potrivit MySmartPrice. De asemenea, conform certificării anterioare FCC și Galaxy Watch 6 va fi livrat și cu același încărcător.

Comisia Federală de Comunicații este agenție independentă a guvernului SUA, supravegheată de Congres. Este responsabilă cu implementarea și aplicarea legii și reglementărilor americane în domeniul comunicațiilor. În 2022 a avut un buget de 388 de milioane USD.

Știm deja că Watch 6 Classic va veni ca un succesor al actualului Watch 5 Pro. Va avea un cadran circular și celebra ramă rotativă fizică a companiei Samsung. Ne putem aștepta ca smartwatch-ul să fie disponibil în mai multe opțiuni de curele. În ceea ce privește specificațiile, probabil că Galaxy Watch 6 Classic va avea un ecran de 1,47 inch (3,73 cm) cu o rezoluție de 470 x 470 pixeli. Ceasul fi livrat cu o baterie de 425 mAh.

Samsung a dezvăluit că următorul eveniment Galaxy Unpacked va avea loc la Seul la sfârșitul lunii iulie. La acest eveniment alături de Galaxy Fold 5, Galaxy Flip 5 și seria Galaxy Tab S9, compania Samsung va anunța și seria Galaxy Watch 6.