Capacitatea bateriilor pe Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic

246
Capacitatea bateriilor pe Galaxy Watch 6 si Watch 6 Classic
Sursa foto: sammobile.com

Ultima piesă a puzzle-ului referitoare la bateriile care alimentează viitoarea serie Galaxy Watch 6 a fost găsită. Datorită unei liste online de la un organism de reglementare din China (3C), acum cunoaștem capacitățile bateriei pentru Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic la toate dimensiunile.

Seria Galaxy Watch 5 de anul trecut – Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro – au venit cu mai multe noutăți față de seria Galaxy Watch 4. Printre acestea a fost și modelul Galaxy Watch 5 Pro cu o baterie impresionantă: 590 mAh și încărcare wireless Qi 10W. Acesta poate concura de la egal la egal cu Apple Watch Ultra. Din câte se pare, în acest an nu vom avea un model Pro și nicio baterie așa de mare.

Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic: baterii

Poate cea mai intrigantă parte despre viitoarea serie Galaxy Watch 6 rămâne posibila revenire a cadrului rotativ fizic. Lansarea modelului Galaxy Watch 6 Classic va aduce înapoi acest element care a fost eliminat din gama anul trecut. Atunci Samsung a lansat un model Galaxy Watch 5 Pro cu o ramă rotativă virtuală.

Nu există încă multe informații disponibile despre seria Galaxy Watch 6, în afară de specificațiile bateriei. Cu toate acestea, conform altor speculații, vor avea afișaje din sticlă cu protecție Corning Gorilla Glass DX, vor fi fabricate din titan sau oțel inoxidabil, vor veni într-o varietate de culori și vor suporta o gamă largă de capabilități de monitorizare a fitness-ului. De asemenea, poate veni cu un suport rotativ pentru ramă.

Corning Gorilla Glass DX are o rezistență superioară la impact și lasă să intre mai multă lumină decât sticla. Gorilla Glass DX oferă cea mai bună combinație de performanță optică avansată, capacitate antireflex și rezistență la zgârieturi.

Conform acestor date noi, cele mai mari modele Galaxy Watch 6, adică Galaxy Watch 6 de 44 mm (SM-R940 / SM-R945) și Galaxy Watch 6 Classic de 46 mm (SM-R960 / SM-R965), vor folosi același baterie. Aceasta are o capacitate nominală de 417 mAh și o capacitate tipică de 425 mAh. Întreaga serie, fără posibilul Watch 6 Pro, are următoarea configurație a bateriei:

  • Galaxy Watch 6 40mm (SM-R930/SM-R935): baterie de 300mAh.
  • Galaxy Watch 6 44mm (SM-R940/SM-R945): baterie de 425mAh.
  • Galaxy Watch 6 Classic 42 mm (SM-R950/SM-R955): baterie de 300 mAh.
  • Galaxy Watch 6 Classic 46 mm (SM-R960/SM-R965): baterie de 425 mAh.

Nu va exista un model Galaxy Watch 6 Pro

Nu există informații suplimentare cu privire la presupusul Galaxy Watch 6 Pro sau la capacitatea bateriei acestuia. Deci, este logic să presupunem că acest smartwatch nu există. Există posibilitatea ca datele anterioare referitoare la Watch 6 Pro să fi confundat modelul Classic cu Pro și s-ar putea să nu existe un model Pro în acest an.

Deși nu sunt disponibile informații despre data lansării, dacă ar fi să presupunem, Samsung plănuiește să anunțe seria Galaxy Watch 6 în august-septembrie la Unpacked. Tot atunci vom primi și telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5. Credem că seria de tablete emblematice Galaxy Tab S9 va fi lansată mai înainte sau după acest eveniment. Deocamdată, nu există detalii dacă Samsung intenționează sau nu să lanseze și o nouă pereche de căști wireless cu această ocazie, chiar dacă sunt informații despre un set Galaxy Buds 3.