Galaxy Watch 6 Classic cu ecran mai mare ca Galaxy Watch 5 Pro

271
Galaxy Watch 6 Classic
Sursa foto: sammobile.com

Ceasurile inteligente de vârf ale Samsung au folosit ecrane de aceeași dimensiune în ultimii trei ani sau cam așa ceva. Galaxy Watch 3, Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 5 Pro au toate ecrane circulare de 1,4 inch. Această dimensiune este cea mai mare aflată pe ceasurile Samsung. Potrivit ultimelor informații, Samsung vrea să schimbe lucrurile cu următorul său smartwatch emblematic Galaxy Watch 6 Classic.

Potrivit unui tweet de la cunoscutul Ice Universe (@UniverseIce), Galaxy Watch 6 Classic va avea un ecran de 1,47 inch. Este cu 0,7 inch mai mare decât predecesorul său, Galaxy Watch 5 Pro. Mai mult decât atât, leakster-ul susține că Samsung a îmbunătățit și rezoluția smartwatch-ului pentru imagini mult mai clare. Deși nu a dezvăluit rezoluția viitorului ceas inteligent de vârf al Samsung, acesta va fi mai mare de 450 x 450 pixeli.

Galaxy Watch 6 Classic va fi modelul mai mare din seria Watch 6

În acest an nu vom primi un model Pro. Seria Galaxy Watch 6 va fi compusă din Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. Potrivit SamMobile, mai  multe informații anterioare au dezvăluit că Samsung lucrează la un monitor pentru glicemie. Totuși, în acest moment nu este clar dacă acest monitor va ajunge pe seria Galaxy Watch 6. Ambele modele din viitoarea serie de ceasuri inteligente vor rula pe Wear OS și interfața One UI Watch. Sunt informații că ambele ceasuri vor avea ecrane curbate, spre deosebire de Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro.

Galaxy Watch 6 Classic, care îi va succeda lui Galaxy Watch 5 Pro, va avea o ramă rotativă, o caracteristică pe care mulți utilizatori o iubesc. Se pare că Samsung va folosi ecrane OLED pentru ambele modele. Atât modelul de bază cât și modelul Classic vor avea baterii de dimensiuni similare, în jurul bateriei modelului Galaxy Watch 5. Deci, nu ne așteptăm la o îmbunătățire majoră a duratei de viață a bateriei.

Barometrul este un instrument de măsură a presiunii atmosferice. Barometrul a fost inventat de fizicianul italian Evangelista Torricelli în anul 1643. Cuvântul barometru provine din greaca veche (báros – greutate) și (métron – măsură).

Celelalte caracteristici la care ne putem aștepta de la seria Galaxy Watch 6 includ un accelerometru, barometru, monitorizarea tensiunii arteriale, ECG, GPS, giroscop, senzor de ritm cardiac, senzor geomagnetic, urmărire a somnului și măsurare a stresului. De asemenea, se așteaptă ca ceasurile din gamă să aibă un rating IP68 pentru rezistența la praf și apă. Nu vor lipsi conectivitatea LTE (la unele modele), Wi-Fi, Bluetooth, NFC, Samsung Pay și încărcare wireless pentru baterie.