Ceasurile din seria Galaxy Watch 6 ar putea avea un cadran curbat din sticlă

306
Seria Galaxy Watch 6
Sursa foto: via phonearena.com

Cu siguranță Ice Universe este cel mai cunoscut când este vorba despre scurgerile de informații despre viitoarele telefoane, tablete, ceasuri sau căști wireless Samsung. Universul de Ghiață publică și informații despre dispozitivele altor companii, dar cele despre Samsung sunt majoritatea. Nici acum @IceUniverse nu se dezminte, tocmai a lansat în spațiul public o nouă informație despre seria Galaxy Watch 6.

Cel mai recent zvon venit, via PhoneArena, este despre viitoarea serie Galaxy Watch 6. Acesta este cu siguranță în pregătiri pentru a fi lansată alături de Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 mai târziu în această vară. Conform Ice Universe, Samsung ar putea căuta să îmbunătățească designul viitoarelor ceasuri și, în esență, să renunțe la ecranele plate. În acest fel Galaxy Watch 6 și Watch 6 Ultra vor avea „design curbat din sticlă”, potrivit Ice Universe. Pe lângă faptul că arată elegant, probabil că ar fi și mai facil de utilizat.

Acest lucru înseamnă că ceasurile din seria Galaxy Watch 6 ar putea arăta asemănător cu Galaxy Watch Active 2 de acum câțiva ani. Acesta avea deasupra o sticlă curbată elegantă. Este încă unul dintre cele mai elegante ceasuri inteligente Samsung și arată foarte bine ca design chiar și astăzi. Ca să nu mai vorbim de faptul că îl face să pară similar cu recentul Google Pixel Watch. Chiar și ceasurile portabile Apple Watch, cum ar fi Apple Watch 6, Apple Watch 7 și Apple Watch 8 au un design de sticlă ușor curbat care se îmbină perfect în carcasă.

Seria Galaxy Watch 6 cu ecran curbat din sticlă

În același timp, cele mai recente smartwatch-uri Samsung, precum seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5, au afișaje plate. Cu toate acestea, este important să rețineți că vorbim doar despre ceasurile inteligente obișnuite. Atât Galaxy Watch 4 Classic, cât și Galaxy Watch 5 Pro, mai premium, au o ramă rotativă fizică și, respectiv, o ramă digitală rotativă.

Design este un cuvânt de origine engleză care înseamnă proiect, desen sau schiță (de concepție), derivat din latinul designare. Designul este considerat o ramură modernă a istoriei artei, dar designerii și artiștii au în comun doar creativitatea.

Nu știm dacă designul exterior al viitoarelor ceasuri inteligente Samsung trebuie să primeze într-o viitoare lansare. Bineînțeles că designul este și el important ca primă impresie și nu numai. Dar, cu siguranță, mai multe ale caracteristici sunt esențiale. De exemplu, performanța și durata de viață a bateriei, sunt mult mai importante pentru experiența utilizatorului. Dar, în același timp, un ecran ușor curbat ar oferi un avantaj mare utilizatorilor, deoarece ar putea face navigarea mai plăcută din cauza lipsei marginilor mai ascuțite.

De asemenea, ne așteptăm ca funcțiile legate de sănătate prezente pe seria Galaxy Watch 5 să revină și, de asemenea, să vedem câteva funcții noi pe viitoarele smartwatch-uri Samsung.

Acesta este probabil primul zvon major pe care l-am auzit despre viitoarea serie Galaxy Watch 6. În ultimii ani, Samsung și-a anunțat ceasurile inteligente în același timp cu telefoanele pliabile, așa că nu credem că Samsung va schimba ceva anul acesta.