Samsung Galaxy Watch 6 Pro: posibil ca rama fizică rotativă să revină

538
Samsung Galaxy Watch 6 Pro
Sursa foto: via tomsguide.com

Se pare că rama rotativă va reveni la ceasurile inteligente Samsung, dar numai pentru modelul Samsung Galaxy Watch 6 Pro. Una dintre cele mai îndrăgite caracteristici ale smartwatch-urilor Samsung a fost abandonată pentru Galaxy Watch 5. Este vorba despre rama fizică rotativă. A fost introdusă cu Samsung Gear S2. Rama rotativă vă permite să selectați aplicații prin răsucirea cadranului și a rămas până la Galaxy Watch 4 Classic.

Dar cele mai recente ceasuri Galaxy Watch 5 obișnuit și Galaxy Watch 5 Pro nu o au. în schimb au o ramă haptică care pur și simplu nu este la fel de satisfăcătoare. A fost unul dintre motivele pentru mai mulți fani au fost dezamăgiți de cea mai recentă serie Galaxy Watch 5. În același timp, fanii au cerut companiei reintroducerea acestui cadran rotativ.

Este posibil ca Samsung să fi învățat lecția și să fi ascultat doleanțele fanilor și se pare că va reintroduce rama rotativă la următoarea generație de ceasuri. Dar numai pentru versiunea Samsung Galay Watch 6 Pro. Informația vine de la youtuberul coreean Super Roader, via Tom’sGuide, printr-un videoclip. Leakerul se pare că este un fost angajat Samsung și a mai postat informații corecte în trecut.

Rama fizică rotativă posibil pe Samsung Galaxy Watch 6 Pro

Cu siguranță pare o strategie sensibilă și de luată în seamă. Una dintre marile critici la adresa Samsung Galaxy Watch 5 Pro este că – lăsând deoparte bateria gigantică și noile funcții – nu face mare lucru pentru a justifica saltul mare de preț. Reintroducerea unei funcții populare exclusiv pentru modelele Pro ar fi o modalitate de a da o satisfacție fanilor ceasurilor Samsung.

The Calibre 101 este cel mai mic ceas din lume. Măsoară doar 14 mm x 4,8 mm și are o grosime de 3,4 mm. Cântărește doar un gram. Este făcut de Jaeger‑LeCoultre, are 98 de componente și fiecare piesă este făcută manual.

O ramă rotativă nu este neapărat esențială. Dar este un plus frumos și foarte vizibil pentru cei cărora le place elementul simbol de statut al purtabilelor. Adăugați mai multe mici luxuri, iar Samsung poate oferi un motiv bun pentru cumpărătorii de purtabile din 2023 pentru a alege un Galaxy Watch 6 Pro.

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Pro sunt așeptate în august / septembrie, în aceeași perioadă cu Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Totuși trebuie trebuie să remarcăm că această informație este a doua de acest fel din ultimul timp despre viitoarele ceasuri. Săptămâna trecută, am aflat că Galaxy Watch 6 de bază va primi o actualizare modestă a bateriei, trecând de la 284 mAh la 300 mAh (40 mm) și 410 mAh la 425 mAh (44 mm).

Nu s-a vorbit despre o creștere similară a bateriei pentru versiunea Pro, dar având în vedere că modelul actual are una masivă pentru un ceas inteligent, 590 mAh, aceasta este poate este mai puțin o prioritate pentru Samsung. Dar, cu dispozitivele portabile, câțiva miliamperi în plus ajută.