Seria Galaxy Watch 6: au apărut mai multe specificații

292
Seria Galaxy Watch 6 au aparut mai multe specificatii
Sursa foto: @AhmedQwaider888

Ieri am publicat diferite informații despre seria Samsung Galaxy Watch 6, iar acum au apărut alte detalii pe Twitter despre viitoarele ceasurile Samsung. Sursa este una de calitate, cunoscutul Ice Universe, unul dintre cei mai cunoscuți leakeri din domeniu. Aflăm noutăți despre memorie, culori și baterii la ceasurile din seria Galaxy Watch 6.

Se așteaptă ca toți membrii din viitoarea serie Galaxy Watch 6 să aibă rame mai subțiri și ecrane mai mari decât predecesorii lor. Acestea vor fi alimentate de procesorul Samsung Exynos W930, construit pe un proces de 5 nm. Toate cele patru ceasuri vor avea 2GB de memorie de RAM și 16GB de stocare, potrivit GSMArena. Este o jumătate de giga de memorie RAM suplimentară în comparație cu generația anterioară seria Galaxy Watch 5.

Baterii cu 20% mai mari pe seria Galaxy Watch 6 decât pe seria Watch 5

Se spune că Galaxy Watch 6 va primi o baterie de 300 mAh la  modelul de 40 mm (comparativ cu 284 mAh la Galaxy Watch 4) și 425 mAh pentru modelul de 44 mm (care a crescut de la 410 mAh pe Galaxy Watch 4 Classic).

Garmin Fenix ​​7 are cea mai mare durată de viață a bateriei de pe piață: 18 zile. Folosit doar în modul GPS Garmin Fenix durează timp de 57 de ore. Fenix ​​7 are și o variantă cu încărcare solară care durează aproximativ 22 de zile.

Surprinzător sau nu, cele două dimensiuni de Watch 6 Classic vor avea aceleași capacități cu Watch 6. Modelul de 43 mm primește o baterie de 300 mAh, iar versiunea de 47 mm va trebui să se descurce cu 425 mAh. Clasicul de anul acesta este departe de Samsung Galaxy Watch 5 Pro de anul trecut în materie de baterie. Modelul Pro de anul trecut are o baterie de 590 mAh.

Samsung Galaxy Watch 6:

  • 40 mm: baterie 300 mAh (culori Graphite / Gold)
  • 44 mm: 425 mAh (Graphite / Silver)

Samsung Galaxy Watch 6 Classic:

  • 43 mm: baterie 300 mAh (culori Graphite / Silver)
  • 47 mm: 425 mAh (Graphite / Silver)

Toate ceasurile din seria Galaxy Watch 6 vor avea procesor Exynos W930 și 2GB RAM + 16GB stocare.

Culorile care se vor lansa cel mai frecvent pe majoritatea piețelor din lume se presupune că sunt grafit și auriu pentru Galaxy Watch 6 de 40 mm și grafit și argintiu pentru restul. Așa cum face de obicei Samsung, probabil că vor exista mai multe nuanțe, fiecare limitată la anumite piețe.

Ceasurile inteligente din familia Galaxy Watch 6 vor debuta oficial în ultima săptămână din iulie. Samsung va organiza un eveniment Unpacked în Coreea, unde vom primi și Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 și seria Galaxy Tab S9.