Seria Galaxy Watch 7 certificată de BIS India

85
Galaxy Watch 7
Sursă foto: TomsGuide

Următorul eveniment Galaxy Unpacked este la o aruncătură de băț. Nu știm data exactă la care va avea loc Unpacked, dar cel mai probabil pe 10 iulie. În ceea ce privește conținutul, știm că Samsung va lansa pliabilele Fold 6 și Z Flip 6, noi căști Buds 3 și inelul Galaxy Ring. Nu va lipsi nici seria Galaxy Watch 7. Sigur nu va lipsi pe partea de software Galaxy AI.

După atâtea zvonuri și informații, multe din ele din surse foarte bine informate, știm aproape totul despre seria Galaxy Watch 7. Samsung va lansa noile ceasuri inteligente împreună cu o variantă FE accesabil și un model Ultra, super-premium și mai scump. Dar pentru a ajunge pe piață ceasurile Samsung, la fel ca smartphone-urile sau alte dispozitive, au nevoie de diferite certificări.

Înainte ca un dispozitiv să ajungă la rafturi, trebuie să treacă prin mai multe tipuri de certificări. Potrivit colegilor noștri de la AndroidHeadlines, seria Galaxy Watch 7 tocmai a primit o importantă certificare oficială. Este vorba de certificarea Bureau of Indian Standards – Biroului de Standarde Indiene (BIS).

În certificare agenției indiene apar patru numere de model. Acestea sunt SM-L300, SM-L305F, SM-L310 și SM-L315F pentru Galaxy Watch 7 standard. Versiunile Ultra și Fan Edition au primit și ele această certificare. Modelul Ultra are numărul de model SM-L705F, iar Galaxy Watch FE are numărul de model SM-R861. Alte informații despre seria Galaxy Watch 7 nu au fost furnizate de agenția din India.

Populația Indiei a fost de 1.440.946.267 de locuitori la 10 iunie 2024, pe baza elaborării Worldometer a celor mai recente date ale ONU. Populația Indiei este echivalentă cu 17,76% din populația lumii. Vârsta medie în India este de 28,2 ani!

De parcă aceste informații nu ar fi suficient de blestemate, am primit mai multe informații despre Galaxy Watch Ultra, mai premium. Pagina de asistență pentru Galaxy Watch 7 Ultra (posibil doar Watch Ultra fără numărul 7) este live. Pe pagină, vedem și numărul modelului SM-L705F. Pagina este destul de simplă, așa că nu aflăm informații despre hardware sau software. Se vor completa mai multe pe pagină odată ce dispozitivul se lansează oficial.