Galaxy Watch 7 Pro: bateria viitorului ceas certificată de BIS India

63
Galaxy Watch 6 Pro baterie certificată Bluetooth SIG
Sursa foto: industrywired.com

Tot mai multe indicii apar despre Samsung Galaxy Watch 7 Pro, modelul de gală al seriei Galaxy Watch 7. Acum bateria acestuia a fost depistată pe site-ul web al Biroului de Standarde Indiene (BIS). Acest lucru sugerează că Samsung va lansa trei ceasuri inteligente noi în acest an.

Seria Galaxy Watch 7 este de așteptat să fie lansată pe 10 iulie la Paris, dar, în același timp, modelul Galaxy Watch 7 Pro poate fi lansat spre sfârșitul acestui an. Există cel puțin trei versiuni în viitoarea gamă de ceasuri Samsung, iar una ar putea fi o variantă „Pro”. Galaxy Watch 7 Pro a fost acum descoperit pe site-ul web al BIS, nu ceasul propriu zis ci bateria sa. Bateria are numărul de model EB-705ABY, potrivit 91Mobiles.

Acest lucru sugerează că ceasul inteligent Samsung este în lucru. Galaxy Watch 7 Pro este de așteptat să includă o baterie de 578 mAh, care ar putea fi promovată ca o baterie de 600 mAh. În acest fel va fi cea mai mare baterie a unui smartwatch Wear OS. Seria Galaxy Watch 7 este de așteptat să ruleze Wear OS 5, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google.

Se așteaptă ca seria Galaxy Watch 7 să aibă un procesor nou fabricat cu tehnologia de 3 nm. Despre acesta se spune că va oferi o creștere cu aproximativ 50% a eficienței energetice față de seria Galaxy Watch 6. De asemenea, sunt informații că Samsung va crește capacitatea de stocare a lui Galaxy Watch 7 la 32GB. Noua gamă de ceasuri inteligente Samsung ar putea include un Galaxy Watch 7 Classic, un Galaxy Watch 7 Pro și o versiune standard. Ar exista variante numai Wi-Fi și Wi-Fi și eSIM va fi la bordul noilor ceasuri inteligente.

Există chiar zvonuri despre un Galaxy Watch accesibil, numit „Galaxy Watch FE” sau „Galaxy Watch 4 (2024)”. Despre el se zvonește că va fi lansat mai târziu anul acesta la un eveniment dedicat unor dispozitive Samsung FE (Fan Edition).

Samsung își lansează de obicei noile ceasuri inteligente în august alături de noile sale pliabile. Dar în acest an, zvonurile sugerează că o lansare timpurie va avea loc în a doua săptămână a lunii iulie. Aici sunt așteptate să debuteze noile telefoane pliabile Samsung, ceasurile inteligente, inelul Galaxy Ring și seria Galaxy Tab S10.