Galaxy Watch 7 cu un procesor fabricat cu tehnologia de 3nm

61
Galaxy Watch 7 cipset
Sursa foto: phonearena.com

Toate informațiile de până acum indică o lansare pentru seria Galaxy Watch 7 în timpul evenimentului Unpacked din iulie. Pe baza informațiilor găsite pe site-ul oficial Bluetooth, ceasul va avea numărul de model SM-L305U și versiunea Bluetooth 5.3. Este aceeași versiune de Bluetooth folosită de Samsung anul trecut pe seria Galaxy Watch 6.

Au fost zvonuri și despre 32GB de spațiu de stocare, dublu față de 16GB care era disponibil pe seria Galaxy Watch 5 și seria Galaxy Watch 6. Spațiul de stocare suplimentar va permite utilizatorilor să instaleze mai multe aplicații pe modelele din seria Galaxy Watch 7 decât pot fi instalate pe ceasurile din seria Galaxy Watch 6 și modelele mai vechi. De asemenea, se așteaptă o memorie RAM de 3GB. Procesorul de la bord va fi Exynos W940 față de Exynos W930 care a fost folosit în seria anterioară.

Deși nu este foarte clar în această etapă, sunt speculații că procesorul care alimentează seria Galaxy Watch 7 va fi fabricat folosind nodul de proces 3nm al Samsung Foundry. Dacă Samsung Exynos W940 este realizat folosind tehnologia de fabricație de 3nm, viitoarele ceasuri Samsung vor fi echipate cu un cip de 3nm. Acest lucru ar trebui să contribuie la îmbunătățirea performanței și a duratei de viață a bateriei, potrivit PhoneArena.

Apropo de baterii, la începutul acestui an s-au speculat că ceasul ar avea o baterie de 578 mAh. Nu se poate compara cu bateriile de 300 și 425 mAh utilizate pe Watch 6 și, respectiv, Watch 6 Classic. Dacă informația este corectă, bateria Galaxy Watch 7 va depăși bateria de 573 mAh care alimentează Galaxy Watch 5 Pro.

Tensiometrul a fost inventat în 1881 în Samuel Siegfried Karl Ritter von Basch un medic, patolog și fiziolog austriac. Dispozitivul consta dintr-o minge de cauciuc umplută cu apă prinsă pe încheietura mâinii și conectată la un manometru.

Chiar dacă Samsung nu a confirmat nimic despre funcțiile de sănătate, sunt multe zvonuri în acest sens. Se zvonește despre măsurarea tensiunii arteriale pe seria Galaxy Watch 7, funcție care nu este încă disponibilă pe Apple Watch. Acest lucru s-ar integra foarte bine cu celelalte funcții legate de sănătate de pe modelele Galaxy Watch. Este vorba despre monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului și urmărirea fitness-ului.