Samsung Galaxy Watch 4 – capacitatea și încărcarea bateriei

739
Samsung Galaxy Watch 4 capacitatea si incarcarea bateriei
Sursa Foto: via phonearena.com

Viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4 a fost reperat pe un site de certificare și mai precis, pe site-ul web SGS Fimko. Ceasul are numerele de model SM-R865F și SM-R860, valabile pentru cele două variante în care va fi lansat. În listarea de pe acest site se menționează că Galaxy Watch 4, va avea o baterie de 247mAh cu încărcare de 5W.

În primul rând Samsung Watch 4 Galaxy va fi un dispozitiv interesant. Va fi primul ceas inteligent care va rula pe platforma unificată Samsung și Google Wear. Ce poate și cum va fi noul Wear OS, încă nu se știe concret. Samsung a confirmat deja că ceasurile inteligente nu vor mai rula sistemul de operare de casă Tizen OS.

Samsung Galaxy Watch 4 cu baterie de 247mAh

Nu există nicio schimbare semnificativă a capacității bateriei în comparație cu Galaxy Watch 3, conform PhoneArena. Asta nu înseamnă că viitorul smartwatch nu va oferi durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei. Galaxy Watch 3 este destul de capabil să vă treacă peste o zi înainte de a avea nevoie de o încărcare. Bateria de 247mAh de pe Samsung Galaxy Watch 4 este practic de aceeași capacitate cu a predecesorului său Galaxy Watch 3 (de 41 mm). În plus, noul ceas inteligent va avea încărcare de 5W.

Informațiile despre Galaxy Watch 4 au apărut destul de sporadic în ultimele luni. Putem spune că nu se știe nimic despre Watch 4 în acest moment, în afară de sistemul de operare. Va fi un nou sistem de operare: un amestec între Wear OS de la Google și Tizen OS de la Samsung. De asemenea, am auzit că viitorul smartwatch poate sprijini monitorizarea neinvazivă a glicemiei, printre alte caracteristici.

Primul ceasul inteligent Samsung a fost Galaxy Gear lansat în 4 septembrie 2013 la IFA Berlin. A fost la vânzare din 25 septembrie 2013. Cinci luni mai târziu, pe 23 februarie 2014, Samsung a prezentat pe Samsung Gear 2.

Este posibil ca Samsung să poată extrage mai multă longevitate din această baterie, urmare a noii platforme Wear OS. Se așteaptă ca Galaxy Watch 4 să vină în două dimensiuni: una de 42 mm și una de 46 mm. Mai multe informații anterioare au afirmat că Samsung Galaxy Watch 4 va fi lansat în această vară alături de Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Cu toate acestea, în acest moment nu se cunoaște o dată exactă.