Galaxy Watch și Galaxy Watch Active primesc o actualizare majoră

375
Galaxy Watch si Galaxy Watch Active primesc o actualizare majora
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Mai multe funcții și fețe de ceas de la seria Galaxy Watch 4 ajung acum la Samsung Galaxy Watch și Watch Active originale. Recent un firmware de acest fel a fost lansat și pentru Galaxy Watch 3 & Watch Active 2. Acum Samsung l-a introdus pe ceasurile sale mai vechi.

Ambele dispozitive, Galaxy Watch și Watch Active au primit o actualizare majoră după luni de așteptare, dar merită să așteptați. Samsung a adus fețe noi de ceas, inclusiv câteva modele cu aspect proaspăt. De asemenea, a îmbunătățit experiența utilizatorului prin adăugarea de noi funcții la bază. În mare parte tot ce au primit Galaxy Watch 3 și Watch Active 2 de la seria Galaxy Watch 4, au primite și aceste ceasuri mai vechi.

Galaxy Watch și Galaxy Watch Active primesc funcții de la Galaxy Watch 4

Printre altele Samsung a adăugat widget-ul Group Challenge pentru a participa la competiția de sănătate cu prietenii tăi. De asemenea, se constată o îmbunătățire a măsurării consumului de calorii în timpul efectuării exercițiilor bazate pe ritmul cardiac. Face aici excepție înotul, conform TizenHelp.

Senzorul care recunoaște automat tipurile de antrenament are acum mai multă acuratețe. De asemenea, timpul pentru recunoașterea automată a tipurilor de antrenament a scăzut. Pictograma continuă în timp real a apărut pe cadranele ceasului pentru exercițiile de mers/alergare pentru a anunța întreruperea, reluarea sau oprirea alergării/mersului. La fel ca în cazul seriei Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Watch 3, cronometrul de terminare va apărea la sfârșitul antrenamentelor.

Termenul de calendar este preluat din calendae, termenul pentru prima zi a lunii din calendarul roman. Primele calendare fizice înregistrate, dependente de dezvoltarea scrisului în Orientul Apropiat, sunt egiptene și sumeriene din epoca bronzului.

În funcția Calendar, utilizatorii pot sincroniza datele din ultimul an. Jurnalul de modificări este același pentru ambele ceasuri inteligente Samsung. Actualizarea a fost lansată deja în SUA, Canada, India, Argentina, Brazilia și majoritatea țărilor europene. Actualizarea este disponibilă și în România. Versiunea de firmware R800XXU1GUJ3 este lansată pentru Galaxy Watch și firmware-ul R500XXU1GUJ3 pentru Watch Active. Verificați aplicația Galaxy Wearable pentru că noua actualizare poate fi deja acolo!