Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch FE certificate de FCC

129
Galaxy Watch FE
Sursă foto: Gadgets360

Pe lângă noile smartphone-uri pliabile Flip 6 și Fold 6, Samsung va lansa la Paris și noi ceasuri inteligente. Potrivit mai multor informații recente, compania va aduce mai multe noutăți cu seria Galaxy Watch 7 în acest an, inclusiv noi modele. Zilele trecute Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch FE au fost identificate pe site-ul Comisiei Federale de Comunicații (FCC).

Se așteaptă ca Samsung să lanseze cel puțin trei versiuni de Galaxy Watch 7 la următorul său eveniment Unpacked. Este vorba despre un model de bază, un model Classic și un ceas Pro. Acestora se va alătura, foarte probabil, un Galaxy Watch FE mai ieftin, potrivit GSMArena. Cel puțin momentan nu știm numele de scenă, dar vom folosi acest nume pentru moment.

O mulțime de ceasuri inteligente Samsung au fost listate și certificate de FCC. Au fost certificate numerele de model SM-L300, SM-L305, SM-L310, SM-L315 și SM-R861. Credem că acestea sunt Galaxy Watch 7 (Bluetooth), Galaxy Watch 7 (LTE) și Galaxy Watch FE. Documentele FCC le numesc dispozitive „Smart Wearable”, De asemenea, L300 și L310 ar putea fi versiunile numai pentru Wi-Fi ale celor două dimensiuni pentru modelul de bază Watch 7, iar L305 și L315 fiind iterațiile lor compatibile LTE.

Dar este acolo și numărul de model SM-R861. Acesta iese în evidență pentru că folosește vechea schemă de atribuire a numărului de model de la Samsung, dar și datorită numărului pe care îl folosește aproape identic cu Galaxy Watch 4, care a fost SM-R860. Cum despre Galaxy Watch FE au fost informații că se va lansa sub numele de Galaxy Watch 4 (2024), lucrurile par destul de evidente. FCC a certificat Galaxy Watch FE pentru Bluetooth și Wi-Fi.

Sigla FCC este o marcă voluntară folosită pe produsele electronice fabricate/vândute în SUA. Sigla indică faptul că radiația electromagnetică emisă de dispozitiv este sub limitele specificate de Comisia Federală de Comunicații.

Listarea pe site-ul FCC dezvăluie, de asemenea, că SM-L305 are încărcare wireless de 15W. Această încărcare s-ar putea să nu fie impresionantă pentru smartphone-uri, dar este pentru ceasurile inteligente Samsung. Este cu 50% mai rapidă în comparație cu ceasurile din seria Galaxy Watch 5 și Watch 6 acceptă încărcare rapidă de 10W.

Acum, ceea ce nu este clar este unde sunt modelele Classic și Pro Galaxy Watch 7 Pro. Fără îndoială, FCC le va certifica și pe acestea. Sperăm că aceste modele vor fi de fapt reale și nu doar zvonuri.