Galaxy Watch FE lansat de Samsung cu procesor Exynos W920 Dual Core

94
Galaxy Watch FE
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat astăzi lansarea noului Galaxy Watch FE, o nouă adiție la gama de smartwatch-uri Samsung. Încorporând performanța hardware revoluționară și funcțiile avansate de monitorizare  a sănătății și fitness-ului ale Galaxy Watch, Galaxy Watch FE se remarcă printr-un design elegant și rezistent. Acest nou smartwatch este ideal pentru cei care doresc să își înceapă călătoria către îmbunătățirea stării generale de bine, oferind informații cuprinzătoare.

Este un smartwatch Samsung destul de standard. Corpul durabil este acoperit cu o sticlă din cristal de safir pentru un plus de rezistență. Senzorul BioActive de la Samsung este integrat pentru a oferi o varietate de funcții de urmărire a sănătății și a fitness-ului, inclusiv notificarea ritmului cardiac neregulat, alertă HR pentru a detecta ritmul cardiac anormal de scăzut sau ridicat, monitorizarea tensiunii arteriale și ECG.

Ceasul are un ecran Super AMOLED, Full Color Always On Display de 1,2 inch (40 mm) cu rezoluția 396×396 pixeli. Procesorul Exynos W920 Dual Core 1,18 GHz este la bord cu 1,5 GB memorie + 16GB stocare. Interfața One UI Watch 5 este pe partea de software. O baterie de 247 mAh furnizează curentul electric. Nu lipsesc senzorii Samsung BioActive Sensor (Senzor optic de ritm cardiac + Senzor electric de ritm cardiac + Analiză a impedanței bioelectrice), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscopic, Senzor geomagnetic, Senzor de lumina.

Pe partea de conectivitate, Galaxy Watch FE are LTE , Bluetooth 5.3, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo. Ceasul este certificate 5ATM + IP68  / MIL-STD-810H. Noul ceas este compatibil cu Android 11.0 sau o versiune mai recentă și cu mai mult de 1,5GB de memorie. Ceasul este disponibil într-o carcasă de aluminiu și în culorile negru, roz-auriu și argintiu. Are dimensiunile și greutatea de 39,3 x 40,4 x 9.8 mm / 26,6 grame.

În plus, Galaxy Watch FE oferă o varietate de noi interfețe de ceas care permit utilizatorilor să-și personalizeze ceasul, în timp ce one-click band facilitează schimbarea curelei pentru a se potrivi cât mai bine cu stilul fiecăruia. Galaxy Watch FE dispune de Sapphire Crystal glass, oferind o rezistență superioară în timp și protecție împotriva zgârieturilor pe durata utilizării zilnice.

Echipat cu avansatul senzor BioActive de la Samsung, Galaxy Watch FE oferă o serie de funcții puternice de fitness și wellness. Pentru a susține un somn cât mai bun, Galaxy Watch Fan Edition oferă o varietate de funcții avansate de somn. De exemplu, monitorizarea tiparelor de somn și coaching pentru a ajuta la crearea unui mediu propice de somn. În plus, utilizatorii pot monitoriza sănătatea completă a inimii cu un set special de funcții de monitorizare a sănătății inimii. Galaxy Watch FE transmite o alertă HR atunci când detectează ritmuri cardiace anormal de ridicate sau scăzute și pune la dispoziție funcția de Notificare a Ritmului Cardiac Neregulat pentru a monitoriza proactiv ritmurile cardiace specifice pentru fibrilația atrială (Afib). În plus, utilizatorii pot obține o înțelegere mai profundă a sănătății inimii lor prin monitorizarea tensiunii arteriale și ECG.

Utilizatorii pot urmări mai mult de 100 de antrenamente diferite odată cu progresul lor direct de la încheietura mâinii. Pentru pasionații de alergare, analiza avansată a alergării îi ajută pe utilizatori nu doar să își monitorizeze performanța generală pentru a-și maximiza eficiența. Mai mult ceasul poate oferi sugestii și îndrumări necesare pentru a preveni leziunile, astfel încât să poată avansa în obiectivele stabilite. Pentru o experiență de alergare cât mai optimă, Personalized Heart Rate Zone ajută utilizatorii să își stabilească propriile obiective bazate pe capacitățile lor fizice.

Ceasul are și Body composition care oferă date complete despre corp și fitness prin intermediul unor indicatori speciali. În plus, utilizatorii pot primi mesaje motivaționale pe parcursul călătoriei lor de wellness pentru a continua să-și îmbunătățească progresul.

La fel ca în cazul fiecărei serii Galaxy Watch, FE oferă experiențe conectate fără probleme între dispozitivele Samsung Galaxy. Utilizatorii pot localiza rapid și ușor telefonul când acesta este deconectat de ceas cu funcția Find My Phone. De asemenea, utilizatorii pot controla de la distanță camera smartphone-ului Samsung cu funcția Camera Controller. Astfel pot schimba modul, unghiul sau pentru a da zoom direct de la încheietura mâinii. Galaxy Watch FE permite Samsung Wallet. Asta înseamnă că utilizatorii pot plăti achizițiile direct cu ceasul, având acces chiar și la alte documente de identificare, precum permisul de conducere sau cardul de student, totul pe ceasul lor inteligent pentru un portofel digital cu adevărat complet.

Galaxy Watch FE va fi disponibil la nivel global din vară la un preț de 199€ / 200$. Pentru a afla mai multe despre Galaxy Watch FE, vă rugăm să vizitați: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global sau www.samsung.com/galaxy-watch.