Samsung Galaxy Watch și Watch Active actualizate cu noi funcții

925
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Utilizatorii de Galaxy Watch și Galaxy Watch Active vor putea în curând să se bucure de toată funcționalitatea experienței utilizatorului găsită pe Galaxy Watch Active 2, datorită unei noi actualizări software. Samsung aduce astfel o serie de actualizări dinamice la ceasurile sale de generație anterioară. Se vor regăsi în noua actualizare funcții îmbunătățite Samsung Health, funcții Bixby și opțiuni de personalizare.

Acum utilizatorii de Galaxy Watch și Galaxy Watch Active vor putea folosi Bixby Voice, după actualizarea de software. Posesorii acestor ceasuri vor putea profita din plin de ceea ce Bixby are de oferit și își pot controla cu ușurință ecosistemul SmartThings. Bixby învață din obiceiurile voastre și devine tot mai mai util în timp. Acum limbile străine în care poate fi apelat Bixby includ engleza britanică, franceza, germana, italiana și spaniola.

Samsung Galaxy Watch și Watch Active mai personalizabile ca niciodată

Cu această ultimă actualizare, utilizatorii Galaxy Watch și Galaxy Watch Active vor putea, de asemenea, să își personalizeze fețele de ceas mai mult ca niciodată. Pe toate modelele Galaxy Watch, utilizatorii vor avea acum acces la 24 cadranuri noi. Acestea se bazează pe cele 17 disponibile deja, ceea ce face ca ceasul să fie și mai personalizabil, astfel încât utilizatorii să poată accesa exact informațiile pe care le doresc și unde le vor. În special, UX-ul îmbunătățit va aduce noua funcție My Style în Galaxy Watch și Galaxy Watch Active pentru prima dată.

UX – User Experience sau experiența utilizatorului oferă experiențe semnificative și relevante utilizatorilor. „Un produs de la intențiile inițiale, până la reflecțiile finale, de la prima utilizare la service și întreținere, trebuie să funcționeze perfect.” A spus Don Norman, inventatorul termenului „User Experience”.

Noua actualizare aduce mai multe funcții noi pentru interfața UX pentru Galaxy Watch, cât și pentru Galaxy Watch Active. În acest fel experiența utilizatorului devine mult mai simplă și intuitivă, conform News Samsung. Pictogramele pentru aplicațiile în utilizare au fost mutate în partea de jos a feței de vizionare. În acest fel utilizatorii pot să urmărească și să acceseze rapid orice aplicație cu sarcini în curs, cum ar fi apelurile efectuate. În plus, ora actuală va fi afișată întotdeauna pe ecran atunci când aplicația cronometru este în uz sau utilizatorii sunt la apel. În același timp utilizatorii pot personaliza mai ușor pictogramele din panoul rapid datorită unei modificări a aspectului.

Actualizarea software aduce noi funcții pentru Samsung Health

Alte beneficii UX includ o interfață grafică mai clară, o interacțiune mai ușoară pentru utilizatori și oferte noi de emoji. Pentru utilizatorii Galaxy Watch Active, o nouă interfață Touch Bezel este inclusă în upgrade. Aceasta va permite utilizatorilor să navigheze folosind acțiuni de glisare cu degetele în jurul ramei.

Noul UX oferă, de asemenea, o serie de noi funcții pentru Samsung Health. Utilizatorii pot acum să urmărească obiectivele de fitness prin funcția Daily Active, precum timpii de parcurs în timpul alergării sau cu bicicleta. Ca parte caracteristicii de monitorizare a inimii, Galaxy Watch va susține acum o alertă când ritmul cardiac este scăzut.

Samsung va începe să implementeze actualizarea treptat în fiecare zonă. Nu știm exact când noua actualizare va ajunge în România. Este posibil ca zilele următoare utilizatorii de Samsung Galaxy Watch și Watch Active să primească această actualizare. Noua actualizare software va oferi utilizatorilor de Galaxy Watch și mai multe instrumente pentru controlul sănătății. Vor putea naviga mai ușor prin Galaxy Watch folosind Bixby Voice. De asemenea, vor avea mai multe modalități de a transforma ceasul favorit într-un punct de comandă.