Galaxy XCover 4s a început să primească actualizarea la Android 11

419
Galaxy XCover 4s a inceput sa primeasca actualizarea la Android 11
Galaxy XCover 4s a început să primească actualizarea la Android 11

Samsung a lansat deja actualizarea Android 11 pentru majoritatea smartphone-urilor și tabletelor sale compatibile. Cu toate acestea, mai există câteva dispozitive care nu au primit încă actualizarea la noul sistem de operare Android. Compania sud-coreeană a început acum să lanseze software-ul Android 11 însoțit de interfața One UI 3.1 la Galaxy XCover 4s. Acesta este un excelent smartphone robust Samsung.

Galaxy XCover 4s a început să primească o nouă actualizare software importantă în Polonia. Cel mai recent software, care poartă versiunea de firmware G398FNXXUCCUF4 și aduce Android 11 și One UI 3.1 pe smartphone. Conform SamMobile, actualizarea include și patch-ul de securitate din iunie 2021.

Samsung Galaxy XCover 4s primește Android 11

După instalarea acestei actualizări Samsung Galaxy XCover 4s ar trebui să aibă un design UI actualizat și aplicații stoc actualizate. Permisiunile unice, resetarea automată a permisiunilor, bule de chat, secțiunea de conversații din zona de notificări, un widget dedicat de redare media sub comutarea setărilor rapide și accesul mai ușor la comenzile dispozitivelor inteligente de acasă ar trebui, de asemenea, să facă parte din software.

Noua actualizare ar trebui să aducă, de asemenea, posibilitatea de a elimina datele de localizare GPS din imagini în timp ce le partajați, mai multe opțiuni Dynamic Lockscreen, tastatura Samsung îmbunătățită și aplicațiile de Internet Samsung și îmbunătățirea bunăstării digitale și a controlului parental pe dispozitiv. Datorită patch-ului de securitate din iunie 2021, telefonul primește remedieri de erori legate de vulnerabilitățile de confidențialitate și securitate.

MIL-STD-810G este un standard militar din SUA. Este folosit pentru testarea echipamentelor și dispozitivelor militare de către US Air Force, US Army și US Navy. Standardul MIL-STD-810G a fost introdus la 1 din aprilie 2014.

Smartphone-ul robust Samsung are un ecran de 5 inch (12,7 centimetri) și o baterie amovibilă de 2.800mAh. Samsung Galaxy XCover 4s este certificat IP68 și are standardul militar american MIL-STD 810G. Este un smartphone rezistent la temperaturi cuprinse între -20° și +60° C, la vibrații, șocuri și căderi de până la 1,5 m.

Dacă aveți Galaxy XCover 4s în Polonia, o actualizare OTA ar putea ajunge la dispozitivul dvs. în curând. Actualizarea se va lansa și pe celelalte piețe și poate ajunge în orice moment și în România. Dacă nu doriți să așteptați actualizarea puteți verifica manual dacă a sosit. Este posibil să fie acolo chiar dacă nu ați primit nicio notificare. Mergeți la Setări » Actualizare software » Descărcare și instalare.